Den spillende træner, Henrik Pedersen, beklager at underholdningen udeblev da hans hold søndag slog Tinglev.

Den spillende træner, Henrik Pedersen, beklager at underholdningen udeblev da hans hold søndag slog Tinglev.

Toftlund vandt på en møgdag

TIF's håndboldherrer gjorde stort set intet rigtigt i kampen mod Tinglev - ud over at vinde

Af
Af Peter Rasmussen

Ovenpå en fremragende kamp i Ensted, var træner Henrik Pedersen og hans favorit-udråbte Toftlund-hold, opsatte på at give hjemmepublikum en god håndboldoplevelse da Tinglev kiggede forbi søndag.
Men sådan blev det aldrig.
- Ovenpå en god kamp, og mod en modstander, som vi tidligere har slået, fik vi vist ikke sat os op rigtig, erkender den spillende træner Henrik Pedersen, der var stærkt utilfreds med egne og holdkammeraternes præstationer i kampen.
- Vi skal være glade for, at heldet ofte klæber til tophold, for vi spillede virkelig dårligt. Man kan roligt sige, at vi ramte vort bundniveau, og så er det naturligvis en form for styrke at vinde alligevel, siger træneren.
Toftlund fik en skrækkelig start og kom bagud med 5-11, før der kom lidt gang i målmaskineriet. Ved pausen var der skabt balance med 15-14 og da dommerne fløjtede af vandt hjemmeholdet med 26-25.
- Pokkers ærgerligt, at vi ikke kunne give vores publikum en bedre oplevelse. Det vil vi gøre alt hvad vi kan for at gøre næste gang, lover Henrik Pedersen.
Chancen kommer hurtigt, for der er hjemmekamp allerede på søndag igen. Klokken 15.00 tager TIF imod Team NØS. Og publikum kan roligt gå i træningslejr, for tirsdag den 24. venter det helt store brag i Toftlundhallerne - pokalkampen mod Give. Mere herom senere.

Kampen i tal

Håndbold, serie 1-A: Toftlund - Tinglev 26-25 (15-14).
Topscorere, Toftlund: Henrik Pedersen 8, Ole Olsen 7. Bo Marqvardsen 5.

Publiceret 16 January 2012 10:10