Allan Fredskov

Allan Fredskov

Allan Fredskov pludselig død

Mindeord af tidl. borgmester Britta Christensen: Allan havde et hjerte af guld, han gjorde en forskel!

Allan Fredskov, en kendt Hvidovreborger, født og opvokset i Hvidovre, kommunalbestyrelsesmedlem og udvalgsformand, er afgået ved døden i mandags den 16. januar på Herlev Hospital. Efter få dages indlæggelse for behandling af en kræftsygdom, døde Allan Fredskov pludselig mandag aften ramt af et hjertestop.
Hvidovres tidligere borgmester Britta Christensen skriver mindeord om Allan Fredskov:
-----
Vor gode kammerat Allan Fredskov gik bort den 16. Januar. Vi vidste Allan var syg, men døden kom uventet.
Allan blev valgt ind i kommunalbestyrelsen i 2001. Ved konstitueringen i 2005 blev han formand for Kultur og Fritidsudvalget.
Det var det område han brændte for. Allan ville gerne alle det bedste.
De senere års stramme økonomi ramte også ¿hans¿ område. Der var ikke penge til alle de faciliteter, han gerne undte foreningslivet.
Allan var ikke politiker i den gængse forstand. Det er skrevet som et kompliment.
Han var et blødt menneske, der ikke altid evnede at ryste tingene af sig. Det har givet tæret på ham, men også gjort ham til den han var.
Allan var vellidt og respekteret langt ud over socialdemokratiet rækker. Hans rødder var foreningslivet, og i bokseklubben lagde han i mange år sine kræfter.
Når han vægtede det frivillige forenings arbejde så højt, var det, fordi han vidste, hvad han talte om.
I sit udvalgsarbejde han for konsensus, det mente han tjente området bedst. Resultater vægtede hos ham langt højere end personlig prestige. Allan, du havde et hjerte af guld, og du gjorde en forskel.
Du vil blive savnet.
Mine tanker går til Linda, som altid var der for dig, dine piger, og dine børnebørn. Alt for tidligt har de mistet en kærlig og omsorgsfuld mand, far og morfar.
Britta Christensen
fhv. Borgmester.

Publiceret 17 January 2012 09:00