Kaffekrukken klar med ny række kagekurser.

Kaffekrukken klar med ny række kagekurser.

Kagekurser på stribe hos Kaffekrukken

Lær at lave cupcakes, festkager og bryllupskager på Kaffekrukkens kurser i de kommende uger.

Af
Martin Rasmussen

KØGE: Kaffekrukken i Køge står klar med en række kagekurser i den kommende tid, hvor man kan lære at lave alt fra bryllupskager til cupcakes. Kurserne finder sted over to søndage efter følgende program:
Søndag den 29. januar: Klokken 10.00-13.00: Festkager, trin 1. Klokken 13.30-16.00: Cupcakes. Klokken 17.00-20.00: Blomsterkursus.
Søndag den 12. februar: Klokken 10.00-14.00: Bryllupskage. Klokken 14.30-17.00: Cupcakes.
Deltagelse ved de enkelte kurser koster mellem 300 og 450 kroner, og Kaffekrukken sørger for kager og alle materialer. Deltagerne skal blot medbringe forklæde. Kurserne finder sted i Køge Bugt Gymnastikforenings lokale til venstre for Køge Kirke/Kirkestræde.
På bryllupskagekurset kan man blandt andet lære at overtrække en kage med fondant samt samle den i to etager og at lave flotte sukkerblomster og borter.
På kurset i cupcakes handler det blandt andet om dekoration.
- Her lærer du at dekorere de mest fantastiske muffins i forskellige variationer til enhver lejlighed. Vi arbejder blandt andet med forskellige tyller, udstikkere, farver m.m., lyder det om kurset, som ikke kræver nogen forudgående erfaring.
I festkager, trin 1, arbejdes der med fondant, udstikkere, roll and cut mat, mønsterruller, farver og blomster. Heller ikke her kræves erfaring.
Endelig er der blomsterkurset, hvor man lærer at lave blomster af gumpaste og fondant og med de hjælpemidler, som findes. Kurset er for begyndere og let øvede.
Ved alle kurserne får man kager og dekoration med hjem.
Tilmelding hos personalet i Kaffekrukken eller på kaffekrukken.dk. Efter alle kurser kan der handles kageting i Kaffekrukken med 10 procent rabat fra normalprisen.

Publiceret 17 January 2012 17:15