Hvidovre Lokalhistoriske Selskab holder normalt til i Rytterskolen -på næste lørdag kan man møde dem på Hovedbiblioteket.

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab holder normalt til i Rytterskolen -på næste lørdag kan man møde dem på Hovedbiblioteket.

Lokalhistorisk Selskab i ¿Lørdagshjørnet¿

I forbindelse med udvidelsen af åbningstiden på Hovedbiblioteket lancerede biblioteket i efteråret en ny aktivitet nogle lørdage i løbet af efteråret, nemlig, mød din lokale forening. Hvidovre Kommune har nemlig et meget aktivt og mangfoldigt foreningsliv.

- Mange borgere lagde vejen forbi, så derfor fortsætter vi i foråret med endnu fire foreninger. Den første er Hvidovre Lokalhistoriske Selskab, der vil være til stede på lørdag den 21. januar kl. 10.30-12.30, siger bibliotekar Ulla Romby. Hvidovre Lokalhistoriske Selskab blev stiftet i 1979 med henblik på at udbrede kendskabet til og vække interesse for lokalhistorien indenfor Hvidovre kommunes område. Man er ca. 425 medlemmer og sammen med Forstadsmuseet i Avedørelejren søger de at støtte bevaringsinteresser, lokalhistoriske udgivelser og anden formidling af den lokale historie samt assistere med deltagelse i mange forskellige fælles arrangementer. I 25 års jubilæumsnummeret af foreningens medlemsblad stillede formanden det retoriske spørgsmål: ¿Er der fremtid i fortiden?¿ og svaret lød ikke overraskende: ¿Ja¿. Det mener man fortsat er gældende, og har du lyst til at høre mere om arbejdet i Hvidovre Lokalhistoriske Selskab, så mød medlemmer af bestyrelsen lørdag den 21. januar kl.10.30-12.30 i ¿Lørdagshjørnet¿ på Hvidovre Hovedbibliotek. Der vil også være mulighed for at se medlemsblade og udgivelser om Hvidovres historie. Har du ikke mulighed for at kunne deltage, så kan Selskabets hjemmeside give nyttige oplysninger hvidovrelokalhistoriskeselskab.dk Har din forening lyst til at deltage i et lignende arrangement, så kontakt bibliotekar Beate Storm, tlf.: 36 39 20 58, eller bibliotekar Ulla Romby, tlf.: 36 39 20 04.

Publiceret 17 January 2012 09:00