Ping & Pong underholder med et forrygende trylleshow.

Ping & Pong underholder med et forrygende trylleshow.

Nytårskoncert og trylleshow

På lørdag byder Frihedens Butikscenter på koncert med det lokale Hafnia Brass Band og trylle- og bugtalershow med Ping & Pong

Der vil være en masse godt for ørerne og ligeså meget show for opspilede øjne, når Frihedens Butikscenter på lørdag den 21. januar præsenterer både musik, magi og bugtaleri.

Fra kl. 12.00 spiller Hafnia Brass Band i centret foran Café E. Bandet blev dannet i 2006, som en direkte forsættelse af Hvidovre Musikskoles Brass Band. Det tæller ca. 25 medlemmer i alderen 12 til 40 år. Instrumenteringen er efter klassisk engelsk forbillede, dog spilles der også waldhorn og eb-horn. Hafnia Brass Bands repertoire spænder lige fra lettere underholdningsmusik til mere seriøse test pieces og klassiske værker, og bandet har tidligere været nisseorkester i Frihedens Stationscenter. Tryllerier Kl. 11.00 og kl. 13.00 underholder entertaineren René Amelung med sit Ping & Pong trylle- og bugtalershow. Det er et festligt og forrygende trylleshow, som René Amelung og hans frække kanin leverer. Når de går på scenen kalder de sig Ping og Pong, og det er netop den ping pong mellem den charmerende kanin Ping og tryllekunstneren og bugtaleren Pong, der gør det til en fantastisk oplevelse. Det hele skræddersyes til publikum, så Ping og Pong altid kommer med en aktuel kommentar. Såvel børn som voksne kan komme med et par stikord, og vupti, så trylles et dejligt show frem til publikum. Børnene er medaktører i showet og kampen om at blive tryllekunstnerens assistent er stor. Livlig og højrøstet aktivitet er en naturlig del af showet, fordi børnene lader sig gribe af den energi og begejstring, der er kendetegnet for entertaineren René Amelung.


Hafnia Band spiller nytårskoncert foran Café E.

Hafnia Band spiller nytårskoncert foran Café E.

Publiceret 17 January 2012 09:00