Simon Larsen og Mickey Elsborg, der var Simons makker i doublen.

Simon Larsen og Mickey Elsborg, der var Simons makker i doublen.

Søften puslede tre medaljer med hjem

Af
Erling Baastrup

I denne weekend blev Jyske Mesterskaber i bordtennis afholdt i Ribe. Fra Søften bordtennis deltog fire puslingespillere og en enkelt junior spiller.

Sølv til syv-årig

Søftens puslingespillere gjorde sig i høj grad bemærket til stævnet. Søftens yngste spiller Malthe Ulrich på kun 7 år, spillede sig til en sølvmedalje i puslinge D. De tre andre puslinge spillere, Simon Larsen 10 år, Oliver Ulrich 9 år og Matias Larsen 8 år, kvalificerede sig alle til at spille om mesterskabstitlen i puslinge A, mod Jyllands 10 bedste puslingespillere. Matias og Oliver fik kamp til stregen og måtte nøjes med en enkelt sejr hver, men godt gået at de kvalificerede sig som de eneste puslinge under 10 år.

To gange guld

En meget stolt Simon Larsen kunne til gengæld drage hjem med to flotte JM guldmedaljer i puslinge A single og puslinge A double. Singlerækken endte i et brag af en finalekamp mod Mickey Elsborg fra Daugaard. Det så temmelig skidt ud efter 2. sæt, hvor Simon var bagud 2-0, men det lykkedes Simon at vinde de sidste 3 sæt og dermed kampen med sætcifrene 3-2. Simon var glad og lettet over at han kunne tage titlen som Jyllands bedste puslingespiller på et tidspunkt, hvor han også ligger nummer ét på Jysk Bordtennis Unions ratingliste.

Publiceret 17 January 2012 09:00