Bevar Kirstinedalsskolen!

Så er endnu tre skoler truet af lukning pga. Køge Kommunes spareplaner. Denne gang er vores skole en af dem.
Jeg ser min søns ansigt for mig. – Ser hans øjne og forestiller mig, hvad dette kan komme til at betyde for ham. Følelsen af bekymring, vrede og håbløshed breder sig i mig.
Er der dog ingen, der forstår, hvor vigtigt det er, at vi behandler vores børn ordentligt?
Jo. – Det er der. Gud være lovet. – Jeg bliver helt varm om hjertet, da jeg opdager, hvor utroligt mange mennesker, der med det samme tager initiativ, engagerer sig og gør en stor indsats i forsøg på at bevare vores skole, på at sikre trygge, stabile og forudsigelige rammer for vores børn, sikre dem en overskuelig, forsvarlig og medmenneskelig hverdag, en hverdag der på bedste vis bidrager til deres uddannelse, udvikling og personlige udfoldelse. En hverdag hvor de kan være børn: Trygge, glade og lykkelige.
Hvor er det dejligt at opdage, at næsten hele lokalsamfundet interesserer sig for og bakker op om vore børns ve og vel: Lokalaviser, lokalradio, TV2 Lorry, skolebestyrelsen, butikkerne og ikke mindst alle de mange forældre, der gør et stort stykke arbejde med underskriftindsamling, Face Book-side, og meget andet.
Det glæder mig usigeligt at se, at så fantastisk mange mennesker støtter op og udviser kærlighed, ansvarlighed og indsigt i forhold til vores børn, deres behov og deres fremtid.
Jeg glæder mig til politikerne begynder at gøre det samme!

Publiceret 17 January 2012 12:15