(arkivfoto)

(arkivfoto)

Faldt flere etager:

Overlevede arbejdsulykke

En håndværker skulle bare renovere en bygning i Vindinge efter en vandskade. Men han endte med at styrte tre-fire meter gennem et hul i gulvet og ned i kælderen.

Hullet havde været dækket over med en plade, som håndværkerne havde fjernet for at komme til. Den uheldige håndværker slap dog fra ulykken med livet i behold, oplyser Carsten Andersen fra Midt- og Vestsjællands politi.

- Han er kommet alvorligt til skade og ligger på Rigshospitalet, men han er ikke i livsfare
Situationen så ellers alvorlig ud, da ambulancer og brandvæsen ankom. De opdagede, at der ikke var plads til at bugsere den uheldige håndværker ud på den specialdesignede båre til patienter med rygskader.
De tilkaldte en paramediciner, som kunne lindre hans smerter, imens de arbejdede. Til sidst skar brandfolkene et kældervindue ud af væggen med karm og det hele.

Hændeligt uheld

Det gav lige nøjagtigt redderne plads til at få håndværkeren ud af kælderen og op i en lægehelikopter, der fløj ham direkte på Rigshospitalet.

Efterfølgende blev Arbejdstilsynet tilkaldt, fordi det var en arbejdsulykke. Men det ser ikke ud til, at der foregik noget alvorligt, oplyser Carsten Andersen.
- De har kigget på stedet, og det tegner på, det var et hændeligt uheld, siger han.

null

Publiceret 17 January 2012 10:15