SE VIDEO:

Politiet efterlyser tredjemand til Lindknud-indbruddet

Af
Susie Jessen

Budstikken kunne i sidste uge fortælle, at politiet har anholdt to personer og sigtet dem for indbruddet på Opholdsstedet i Lindknud, der skete den 24. december.
Men nu beder lokalpolitiet i Vejen om befolkningens hjælp, da der stadig er en tredje person på fri fod, som politiet nu har fået billeder af.
Ved indbruddet blev der blandt andet stjålet en bunke klippekort, som tyven har forsøgt at indløse til kontanter på Københavns Hovedbanegård.
Tyven har desuden hævet i alt 16.000 kroner fra et stjålent dankort, som opholdsstedet havde liggende og som blev stjålet ved indbruddet. På trods af, at politiet har fanget to af forbryderne, som blandt andet også stjal penge fra de anbragte børns sparegrise, så mangler man stadig at lokalisere tyvekosterne. Der blev også stjålet computere og Xbox og tyvekosterne løb i alt op i et beløb svarende til over 100.000 kroner.
- Vi håber, at vi får fat i den tredje, så vi kan finde frem til de stjålne ting. Derfor er vi meget interesseret i at få fat i ham, lyder det fra Jan Lambertsen fra Vejen Politi.
Sagen om indbruddet i Lindknud blev omtalt på Station 2 mandag aften. Ved at klikke på linket nedenfor, kan du se tyven fanget i færd med at indløse togkort på Hovednbanegården.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-47484670:togkort-vigtigt-spor-i-indbrudssag.html

Publiceret 17 January 2012 10:00