Vagn Andersen Skov har i flere år hjulpet patienter med dårlige energier. Nu er han på vej på pension og huset i Askov, hvor han driver sin forretning er til salg. Foto: Susie Jessen.

Vagn Andersen Skov har i flere år hjulpet patienter med dårlige energier. Nu er han på vej på pension og huset i Askov, hvor han driver sin forretning er til salg. Foto: Susie Jessen.

Vagn:

Ånder kan bosætte sig i mennesker

Siden 2003 har Vagn Andersen Skov, beskæftiget sig intensivt med den åndelige verden. Han fortæller, at han blandt andet hjælper ånder videre mod lyset, hvis ånden har sat sig fast i et andet menneske. Om kort tid går healeren dog på pension

Af
Susie Jessen

For Vagn Andersen Skov, som driver Askov Helse og Energicenter, er det meget naturligt at tale om menneskers energier og sjæle som tager ophold i andres kroppe

Vagn Andersen Skov har siden 1972 beskæftiget sig med alternativ behandling i form af behandling med energiterapi og siden 2003 har interessen for de åndelige og sjælelige energier fyldt mere og mere.
Beroligende musik spiller og stearinlysene er tændt hos Vagn Andersen Skov, i det store hus på Torvet i Askov, hvor Askov Helse og Energicenter har til huse.
Et arbejde, som han har beskæftiget sig med i mange år, men som snart stopper, da Vagn Andersen Skov går på pension.

 
- En sjæl har jo bare menneskekroppen til rådighed og derfor er det vigtigt at arbejde med den. Men ind imellem kan man opleve, at en sjæl har bosat sig i et andet menneske. Her kan jeg hjælpe med at få ånden ud igen og op i lyset på den anden side, lyder det fra Vagn Andersen Skov.
Journalisten kan ikke lade være med at spørge hvordan omverdenen reagerer på det arbejde, som Vagn Andersen Skov udfører.
Bliver han ikke mødt med skepsis og den reaktion at det hele er noget hokus pokus han selv finder på?

- Jo det gør jeg da og det er derfor, at jeg synes det er dejligt at arbejde med sådan noget her. Folk skal have lov til at sætte deres egne grænser i forhold til min behandling og derfor kan jeg sagtens vælge bare at arbejde med de andre energier.
- Men man skal huske, at det kun er igennem troen, at man finder beviserne.
Læs mere i denne uges udgave af Lokalavisen Budstikken

Publiceret 17 January 2012 12:00