"Jeg glæder mig til borgermøderne," siger formand for Teknisk Udvalg Erling Hansen. Arkivfoto: Carsten Pedersen

Kom til borgermøde om den ny spildevandsplan

Kommunen afholder to borgermøder om planen den 26. januar og den 2. februar 2012

Helsingør Kommune har udarbejdet forslag til en ny spildevands-plan for 2012-2026, der er i offentlig høring frem til den 9. marts 2012, og kommunen afholder derfor to borgermøder om planen den 26. januar og den 2. februar 2012.

Særlig fokus på to områder

Mødet den 26. januar har fået titlen "Håndtering af regnvand på egen grund," mens det andet borgermøde den 2. februar er døbt "Spildevands-løsninger i det åbne land."

Helsingør Kommune har valgt at sætte fokus på netop disse to områder, fordi der er god økonomi i at adskille regnvand og spildevand inden rensning på renseanlæggene.

Og i forbindelse med de kommende statslige vandplaner er der sat fokus på forbedret rensning af spildevandet i åbent land.

Betydning for borgerne

På borgermøderne vil både Helsingør Kommune og Forsyning Helsingør fortælle nærmere om forslaget til spildevandsplanen, og hvad den vil betyde for borgerne i kommunen.

Endvidere vil to eksperter fra Rørcentret på Teknologisk Institut fortælle om både traditionelle og mere utraditionelle løsninger inden for spildevandsplaner.

"Jeg glæder mig rigtig meget til de to borgermøder og håber på, at der vil dukke rigtig mange interesserede borgere op," siger formanden for Teknisk Udvalg Erling Hansen.

"I mine øjne er det en unik mulighed for at både få en grundig introduktion til kommunens spildevandsplaner og samtidig få mulighed for at give sin mening til kende."

Yderligere oplysninger

"Bortskaffelse af regnvand på egen grund" bliver afholdt torsdag den 26. januar klokken 19-21 på Kulturværftet.

Borgermødet "Spildevandsløsninger i det åbne land" afholdes i Hornbæk Golfklub torsdag den 2. februar klokken 19-21.

Det er gratis at deltage i begge borgermøder, og tilmelding er ikke nødvendig.
Kilde: Helsingør Kommune

null

Publiceret 24 January 2012 11:53