Den tidligere Hvidovreborger Linda P sætter gang i den på Teater Vestvolden den 9. februar.

Den tidligere Hvidovreborger Linda P sætter gang i den på Teater Vestvolden den 9. februar.

Linda P er tilbage i Hvidovre

Vestvoldens nye leder Stephan Pollner løfter torsdag den 9. februar sløret for det næste halve års begivenheder i huset på Høvedstensvej

Stand-up¿eren Linda P er et af mange kunstneriske indslag, når teaterleder Stephan Pollner torsdag den 9. februar byder velkommen til at se Teater Vestvoldens nyistandsatte cafe og kabaretscene.

Af
st

Linda P(etersen) er opvokset i Hvidovre hos sin mor og sammen med søsteren. Hun er uddannet bygningsmaler, men har altid haft interesse for scenen og stand-up. I 2004 blev hun nummer 2 ved DM i stand-up og blev siden især kendt som den ene af de to grænseoverskridende proletartøser i TV-serien ¿Piger på prøveløsladelse¿, hvor hun spiller sammen med Christina Sederqvist, der også er med i ¿Linda P på bjerget¿. Udover Linda P stand-up bliver det en aften med sjove viser, live musik og rap. Skal underholde, ramme og røre Den nye teaterleder Stephan Pollner tiltrådte i sommer, og dengang udtrykte han sin holdning til teatret således: - Teatret skal underholde, men det skal også ramme og røre. Der må meget gerne være fis og ballade, men det er vigtigt, at det rammer og rører. Og så vil vi gerne være hele Hvidovres teater. Vi vil stadig lave meget børne- og ungdomsteater, men vi vil også gerne lave noget for pensionister, familier og for voksne. Men efter min mening kan rigtig godt ungdomsteater også ses af voksne, sagde Stephan Pollner, der selv er uddannet skuespiller fra Odense Teater. Entreen den 9. februar er 100 kroner; og oveni i aftenens flotte program får alle over 18 år et gratis glas vin. Er du under 18, får du en sodavand.

Publiceret 24 January 2012 09:00