Brian Thaysen har købt Centralhotellet i Holsted og er klar til at slå dørene op senest 4. maj. Foto: Susie Jessen

Brian Thaysen har købt Centralhotellet i Holsted og er klar til at slå dørene op senest 4. maj. Foto: Susie Jessen

Nyt liv på Centralhotellet

I snart to år har Centralhotellet i Holsted været lukket. Men det skal nu være slut. Brian Thaysen fra Holsted har købt hotellet og vil køre det videre med et helt nyt koncept

Af
Susie Jessen

Det tomme hotel lige ved banegården i Holsted har været en torn i øjet på lokalbefolkningen i løbet af de sidste par år. Også for Brian Thaysen, som til daglig driver event firmaet Avant Denmark.

For Brian Thaysen er en rigtig Holsted dreng og derfor bliver han ked af det, når huse forfalder og restaurationer lukker i byen.
Derfor har han nu købt Centralhotellet i Holsted og forventer, at hotellet atter åbner dørene op for gæster i maj.
For hvis det står til Brian Thaysen, må og skal der være aktivitet i Holsted.
- Jeg syntes det var så synd, hvis den her perle skulle stå og falde sammen. Derfor er hotellet købt og vi vil restaurere hotellet, så det bliver ført tilbage til den gamle stil, lyder det fra Brian Thaysen, alt imens han viser rundt på det gamle hotel, hvor gulve, værelser, køkken og meget mere i disse dage er under kærlig behandling.

Nyt koncept
Brian Thaysen er bevidst om, at Centralhotellet i løbet af de sidste år har haft en noget omtumlet tilværelse, hvor den ene ejer efter den anden har måttet lukke.

Senest i 2010, hvor hotellet røg på tvangsauktion og blev solgt til Nordea, hvorfra Brian Thaysen har købt det.
Derfor har den nye ejer også planer om at hotellet i fremtiden skal drives ud fra et helt nyt koncept.
- Det er stadig et hotel. Men fokus bliver på, at man kan leje hele hotellet til arrangementer. Det kan for eksempel være et sølvbryllup, hvor man lejer hele hotellet inklusive værelser for 8000 kroner, lyder det fra Brian Thaysen, som fortæller, at restauranten ikke foreløbig kommer igen, hvorfor folk ikke kan komme ind fra gaden og spise.

Derimod er det dog planen, at hotellet skal fungere som et lokalt samlingspunkt med banko, teater og meget mere.
Læs mere i denne uges udgave af Lokalavisen Budstikken, Vejen.

Sådan kommer Centralhotellet til at se ud, når det er færdigrenoveret. Facaden bliver ført tilbage til hotellets oprindelige udseende.

Sådan kommer Centralhotellet til at se ud, når det er færdigrenoveret. Facaden bliver ført tilbage til hotellets oprindelige udseende.

Publiceret 24 January 2012 07:00