Højelse skole. (Foto: JCJ).

Højelse skole. (Foto: JCJ).

Stor interesse for høring om skolestruktur

44 høringssvar til forslag til ny skolestruktur. Byrådet tager stilling til skolestrukturen i næste måned.

KØGE:  Høringen af forslag til ny skolestruktur i Køge Kommune sluttede ved midnat den 23. januar. Byrådet har modtaget i alt 44 høringssvar.
Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget, Johnna Stark (SF) er glad for den store interesse, der har været for høringen om ny skolestruktur. 
- Skolerne og deres fremtid er virkelig noget, der ligger borgerne på sinde her i Køge Kommune, og det er dejligt, at så mange har givet deres mening til kende. Nu skal vi nærlæse de mange høringssvar, så de kan indgå i det videre arbejde med skolestrukturen, siger Johnna Stark. 
Høringssvarene kan inddeles i følgende grupper:
Skolernes bestyrelser. Samtlige skolebestyrelser har indsendt høringssvar, og der er også indsendt et overordnet, fælles høringssvar fra bestyrelserne.
Faglige foreninger, interesseorganisationer og MED-strukturen. Denne gruppe rummer høringssvar fra Skolelederforeningen, Lærerkreds 44, BUPL Sydøst, Handicaprådet, Fælleselevrådet, Integrationsrådet, Det Radikale Venstre – afdeling Køge, FMU for Børne- og Ungeforvaltningen og Ellebækskolens Elevråd.
Forældre, Elever og andre borgere. Denne gruppe rummer 16 høringssvar samt to underskriftindsamlinger fra henholdsvis Kirstinedalsskolens område og Højelse Skole.
Børne- og Ungdomsudvalget behandler høringssvarene på udvalgets møde den onsdag den 1. februar. Byrådet tager den endelige beslutning om ny skolestruktur på byrådsmødet tirsdag den 28. februar.
Se høringsmaterialer på Køge Kommunes hjemmeside www.koege.dk.
pm

null

Publiceret 24 January 2012 13:45