Simon Christoffersen - her i nærkamp med Brøndby IFs målmand Michael Tørnæs. (Arkivfoto: JCJ).

Simon Christoffersen - her i nærkamp med Brøndby IFs målmand Michael Tørnæs. (Arkivfoto: JCJ).

Simon Christoffersen skifter til Brøndby

FODBOLD: Simon Christoffersen, den høje talentfulde angriber, er fortid i HB Køge.
I dag, lørdag, blev det offentliggjort, at Simon Christoffersen - netop hjemkommet fra træningsturen med Ligalandsholdet til Thailand - er solgt til Brøndby IF.
Simon Christoffersen, der nåede 65 førsteholdskampe og scorede 24 måm for HB Køge, er solgt på en flot transfer. Faktisk klart den største transfer i klubbens historie, hvilket skaber en solid økonomisk ballast.
HB Køges sportsdirektør Per Rud fortæller om et langt og anstrengende forløb helt tilbage fra før sommerferien:
- Mange klubber har været på banen, men det var Brøndby der fremlagde det helt rigtige koncept både for Simon og for HB Køge. Vi tror på masser af spilletid til Simon, og udover en for os særdeles solid transfer, så indeholder aftalen en del andre økonomisk givende incitamenter, fortæller Per Rud til www.hbkoge.dk, og udover at smile med det ene øje også græder med det andet:
- Vi er naturligvis utrolig glade på Simons vegne over det her forløb. Vi hentede ham i Næstved som juniorspiller - ingen havde hørt om ham, og vi måtte selv ringe til DBU og fortælle, at her var en spiller, de burde kigge nærmere på. Den plan vi lagde for Simon er fulgt til punkt og prikke. Vi har troet på ham, og han har troet på os. HB Køge og Simon Makienok har været et perfekt match, og selvfølgelig var tiden kommet til, at han enten nu eller senest til sommer var blevet for stor for os – og det er sagt på den positive måde, for han er en drøn sympatisk, ydmyg og på sin egen måde utroligt viljestærk. Vi har meget at takke Simon for, og han vil altid og i alle sammenhænge være særdeles velkommen på de her kanter, fortæller sportsdirektøren, der dog også slår fast, at salget af angriberen efterlader et øjeblikketligt hul i angrebet.
Læs mere på www.hbkoge.dk.
pm

null

Publiceret 28 January 2012 13:30