Skensved IF 8i rød trøje) ser frem til sæsonen 2012 med store forventninger. (Arkivfoto: JCJ).

Skensved IF 8i rød trøje) ser frem til sæsonen 2012 med store forventninger. (Arkivfoto: JCJ).

Skensved IF har store pokaldrømme

Klubben har til den nye sæson tilmeldt sig DBU Pokalen og drømmer om at gentage AIK 65 Strøbys pokalsucces for et par år tilbage.

FODBOLD: Som det allerede har rygtes i div. fodboldkredse udvider Skensved IF med et seniorhold ekstra i 2012. Efter at have fået tilgang af 10 spillere fra Solrød FC i vinterpausen kan Skensved IFs succesfulde seniorafdeling nu mønstre tre seniorhold.
- Det må sige at være en rigtig flot bedrift når man tænker på at seniorfodbold i Skensved IF kun er halvandet år gammel, siger en stolt formand Jens Moén til Lørdagsavisen,dk.
Seniorfodbolden i Skensved IF har oplevet tre oprykninger i træk. Mange af spillerne havde ikke spillet seniorfodbold inden de startede i Skensved IF. Men spillerne er vokset med opgaven og har gjort det rigtig flot.
I foråret 2011 deltog man yderlige i DBUs U/21 turnering og man var kun ét sølle mål fra at gå videre fra puljen på bekostning af Solrød FC som gik hen og vandt turneringen.
 
I 2012 har klubben valgt at deltage i DBU's pokalturnering fremfor U/21 i håbet om at man kan komme længere end bare første runde.
- Det ville jo være lidt af en oplevelse at prøve et eventyr som AIK 65 Strøby prøvede for et par år siden hvor de først røg ud til FC Nordsjællands Superligahold, siger Jens Molen.
 
I Serie 4, hvor der skal kæmpes om oprykning til Serie 3, er Skensved havnet i en pulje med nogle klubber som er ubekendete og en smule “eksotiske” i forhold til dem som plejer at gæste Skensved Stadion. I puljen er bl.a. klubber som Anadolu If fra Næstved, Svend Gønge og Langebæk Alliancen ligeledes fra Sydsjælland.
 
Klubben har måtte tage afsked med holdleder Daniel Christensen som af arbejdsmæssige årsager ikke havde mulighed for at forsætte i klubben.
Derfor har klubben indledet et samarbejde med Henrik Pedersen som har sagt “Ja tak” til opgaven som holdleder for enior 1. Henrik Pedersen har tidligere spillet i Køge FC, Karlemosen, Skensved IF, B.1921, Væggerløse samt Holstebro BK. Som træner har han trænet Damejunior 1 i B.1921 så Skensved IF ser meget frem til at nyde godt af hans store viden.
 
Senior 2 trænes som sidste år af Morten Glenn Larsen som både har spillet og trænet i både Tyskland og Færøerne. Som ny holdleder har Rasmus Kristensen sagt ja til den udfordring.
 
Hvem og hvordan senior 3 skal spille og træne er i skrivende stund stadig usikkert.
 
- Mandag den 6. februar afholdes der opstartsmøde i klubhuset på Højelsevej 1 i Lille Skensved. Her vil træner Stig Andersen fortælle om sæsonen 2012 og hvilke planer han har for sæsonen for alle 3 seniorhold. Både nye som gamle spillere er meget velkommen, slutter Jens Molen. 
 
pm

null

Publiceret 28 January 2012 17:15