Stemningsfuld villa med egen strandgrund

UGENS HUS: Dejlig familievilla i Strøby Egede, opført i 1908 og gennemrestaureret i 2004-2005 med stor respekt for husets alder og byggestil.
Villaen er beliggende i 1. række til Køge Bugt, med smuk panorama-udsigt over vandet, egen badestrand og dejlig smukt opvokset lukket have med sol-terrasser, frugttræer, grillplads med rygeovn, havedam, drivhus samt redskabsskur.
Ejendommen ligger ganske tæt på den historiske Solgaardspark, Tryggevælde Å, Pramskoven og med mindre end 2 km til Vallø Slotspark.
Villaen indeholder: Stueetage: entré med gæstetoilet og svungen trappe til 1. sal. Stor stue med uhindret havudsigt, brændeovn og originale trægulve.
Lækkert svensk Kvänum landkøkken og bryggers fra 2005 samt praktisk viktualierum. Udgang fra bryggers til haven via træ-terrasse med udendørs bruser.
Fra stuen fører en bred, lys gang, med kig til den frodige have, til master bedroom med walk-in-closet og badeværelse med bruseniche, spabad, dobbelt håndvask samt italienske klinker med gulvvarme. Førstesalen: stort multirum med mange anvendelsesmuligheder, med loft til kip, lyse trægulve af Douglas-gran og en helt fantastisk panoramaudsigt over Køge Bugt.
Desuden 2 børneværelser med fransk altan samt funktionelt badeværelse med bruseniche.
Huset er placeret på en 800 m² grund, bestående af en privat strandgrund med sandstrand og opholdsområde foran huset på modsat side af vejen.
Huset er beliggende centralt i Strøby Egede tæt på indkøbsmuligheder, 300 meter til Strøby Egede Centret med butikker, bibliotek og apotek, samt tæt på offentlig transport.
Der afgår bus til Køge (ca. 10 minutter til Køge Station) og skolebus til Strøby Skole 30 meter fra hoveddøren.
En rigtig perle af en ejendom med en enestående god beliggenhed

Publiceret 28 January 2012 14:00