Team Esbjerg jagter et stabilt niveau mod Slagelse

Team Esbjerg har i modsætning til tidligere i sæsonen haft svært ved at holde niveauet en hel kamp på det seneste. I lørdagens udekamp mod bundholdet Slagelse FH skal holdet genfinde stabiliteten og hente den ventede sejr.
- Vi er inde i en fase, hvor vi spiller rigtig godt i perioder og rigtig skidt i andre perioder. Vi har ikke formået at spille maksimalt i 60 minutter, som da vi vandt en stribe sejre i efteråret, og det skal vi tilbage til. Vi synes, at vi med lidt større skarphed kunne have vundet den seneste kamp mod Team Tvis Holstebro, siger Team Esbjergs cheftræner, Lars Frederiksen.
Team Esbjerg vandt det første indbyrdes opgør mod Slagelse i september med 33-26. Oprykkerne pressede flere gange tophold i Antvorskov-hallen før jul, men holdet har skuffet fælt på hjemmebane i det nye år med uafgjort mod bundholdet HC Odense og et klart nederlag til Silkeborg-Voel KFUM.
- Vi er i en periode, hvor vi skal fokusere meget på vores eget spil, og indstiller os på at få modstand til stregen. Slagelse har gode skytter, som vi skal holde nede på forholdsvis få mål. Men nu trænger vi til en sejr, og hvis vi vil være med deroppe i tabellen, som vi går og siger, skal vi vinde den kamp, siger Lars Frederiksen.
Slagelse FH er et næsten rent dansk hold med Nikoline Nielsen som topscorer med 62 mål og Nanna Willumsen som en anden skudstærk bagspiller. På stregen skaber Michelle Gandrup uro og er holdets næstflittigste målscorer med 57 mål.
Team Esbjerg-bagspilleren Angelica Wallén er yderst tvivlsom til kampen med en skadet finger. En MR-scanning skal afklare, om der blot er tale om en forstuvning, eller et ledbånd er beskadiget.
Slagelse FH - Team Esbjerg i Dame Håndbold Ligaen lørdag den 27. januar kl. 15.00 i Antvorskov-hallen:
Team Esbjergs trup:
Målmænd: Kari Aalvik Grimsbø og Marie Staun
Venstre fløj: Jessica Helleberg og Lina Bannerholt
Højre fløj: Kelsi Fairbrother og Nanna Dransfeldt
Streg: Ulrika Ågren, Rikke Zachariassen og Maja Bech Hansen
Bagspillere: Lotte Grigel, Gøril Snorroeggen, Angelica Wallén, Tove Seest og Nina Vassvik Jensen.

Publiceret 28 January 2012 08:00