- Jeg håber, der dukker en masse lokale ildsjæle op på konferencen med gode idéer til, hvordan trafikken kan gøres mere tryg i Køge Kommune, siger Erling Larsen fra Teknik- og Miljøudvalget.

- Jeg håber, der dukker en masse lokale ildsjæle op på konferencen med gode idéer til, hvordan trafikken kan gøres mere tryg i Køge Kommune, siger Erling Larsen fra Teknik- og Miljøudvalget.

Trafik-ildsjæle søges

Konference på mandag om trafiksikkerheden i Køge Kommune. Trafik- og Miljøudvalget vil i dialog med kommunens borgere – og håber også at finde nye medlemmer til Færdselssikkerhedsudvalget.

KØGE : Hvordan får vi mere sikre veje og cykelstier, og hvad kan du selv gøre for, at det bliver mere sikkert af færdes i trafikken?
Det kan du være med til at diskutere med nogle af landets førende trafikeksperter og med politikere og embedsmænd fra Køge Kommune, når Teknik- og Miljøudvalget inviterer til trafiksikkerhedskonference mandag den 30. januar.
På konferencen kan du blandt andet opleve Jesper Sølund, som er dokumentationschef i Rådet for Sikker Trafik.
Teknik- og Miljøforvaltningen, fortæller om, hvad kommunen gør for at fjerne de såkaldt sorte pletter i trafikken, og der bliver rig lejlighed til, at du selv kan komme til orde.
- Jeg håber, der dukker en masse lokale ildsjæle op på konferencen med gode idéer til, hvordan trafikken kan gøres mere tryg i Køge Kommune. Vi skal snart i gang med at lave en ny trafik- og miljøplan, og her skal borgernes ønsker tænkes ind fra starten, siger Erling Larsen, som er formand for Teknik- og Miljøudvalget.
Trafiksikkerhedskonferencen skal også skabe opmærksomhed om kommunens lokale færdselssikkerhedsudvalg, som er sparringspartner for Teknik- og Miljøudvalget.
Færdselssikkerhedsudvalget består af politikere fra Køge Byråd og repræsentanter fra politi, skoler, Teknik- og Miljøforvaltningen og lokale interessegrupper.
- Trafiksikkerhed er noget, som mange har en mening om, fx i boligselskaber og grundejerforeninger. De interessegrupper vil vi fra politisk side gerne i dialog med - og ikke mindst have flere af dem med i Færdselssikkerhedsudvalget, hvor de kan være med til at forme kommunens arbejde med trafiksikkerhed. Så kom på mandag og hør mere om, hvad du selv kan gøre for trafiksikkerheden og hvordan, du kan få indflydelse, lyder opfordringen fra Erling Larsen.
pm

Program - Trafiksikkerhedskonference

Mandag den 30. januar kl. 19-21 i kantinen på Køge Rådhus.
Alle er velkomne på konferencen, tilmelding er ikke nødvendig.
Aftenens program:
* Hvorfor investere i trafiksikkerhed? Peter Stryhn fra Midt- og Vestsjællands Politi.
* Hvad gør vi allerede? Teknik- og Miljøforvaltningen om Køge Kommunes trafik- og miljøplan.
* Kampagner – virker de? Jesper Sølund, dokumentationschef fra Rådet for Sikker Trafik.
* Hvem er Køge Kommunes lokale færdselssikkerhedsudvalg - og er det noget for dig?
* Undervejs summegrupper, sodavand og snacks.

Publiceret 28 January 2012 06:30