- Lad os sørge for, at fødselsdagen bliver en succes. Fx med et pirat-tema, knurrer souschef Kim Ekstrøm på sørøver-maner.

- Lad os sørge for, at fødselsdagen bliver en succes. Fx med et pirat-tema, knurrer souschef Kim Ekstrøm på sørøver-maner.

Køb en fed fødselsdag

Nu kan du holde en tema-fødselsdag i Madsby Legepark. Vælg mellem pirat-, prinsesse- og troldetema

Af
Lars Saugbjerg

Det er populært at holde fødselsdag i Madsby Legepark. Adskillige familier benytter sig af muligheden, for der er højt til loftet og masser af legeaktiviteter - og det er jo ganske gratis.
Men nu lancerer parken et EKSTRA tilbud:
- Vi vil arrangere fødselsdage mod betaling. På hverdage tilbyder vi børnefamilierne en temafest - det kan være en pirat-, prinsesse- eller troldefest, fortæller souschef Kim Ekstrøm.
Prisen er 750 kroner for fire timer. Man skal være mindst 10 og højst 30 børn.
- Vi pynter op til fest i Hus 1, og sørger for duge, service, flag og tilbehør i forbindelse med det valgte tema, siger Kim Ekstrøm.

Mulighed for tilkøb

Med i prisen får man en af legeparkens medhjælpere stillet til rådighed i fire timer. Vedkommende kan hjælpe med alt - fx arrangere en skattejagt, inklusiv skat, eller gå til hånde med servering. Som altid er der mulighed for at grille, og man skal hverken tænke på opvask eller oprydning.
- Man kan tage mad og drikke med hjemmefra, eller købe det hos os. Boller, kakao og kagemand. Som tilkøbsmulighed tilbyder vi også eventyrfortælling og en kreativ aktivitet. Det kan være fremstilling af prinsessehårbånd eller andet, som passer til temaet og deltagernes alder, siger Kim Ekstrøm.
På parkens hjemmeside kan du finde flere oplysninger om temafødselsdage og tilkøbsmulighederne.
- Og vi er naturligvis altid åbne for idéer, hvis du vil tilføre fødselsdagen en ekstra dimension, slutter Kim Ekstrøm.

Publiceret 30 January 2012 08:00