Det gik ikke stille for sig, da komiker Mick Øgendahl gæstede Gråsten forleden. Som tak måtte han tage en LandboUngdom caps med hjem til storbyen.

Det gik ikke stille for sig, da komiker Mick Øgendahl gæstede Gråsten forleden. Som tak måtte han tage en LandboUngdom caps med hjem til storbyen.

Mick Øgendahl mødte andre bonderøve

Den populære stand-upper gæstede Gråsten Landbrugsskole

Af
Mette Henriksen

Sønderjyllands LandboUngdom havde forleden besøg en af Danmarks sjove drenge, stand-upper Mick Øgendahl.
Som opvarmning var det eksilsønderjyden, Thomas Warberg fra Toftlund, som tændte op under salen med de 300 tilskuere på Gråsten Landbrugsskole. Så aftenen gik bestemt ikke stille for sig.
- Da jeg startede i LandboUngdom for otte år siden, havde vi besøg af Jan Gintberg, som dengang var en af de største. Derfor fik jeg idéen til at lave en stand up aften igen, med det formål at betale lidt tilbage til alle de medlemmer, som knokler for at lave arrangementer i LandboUngdom. Så belønningen er en aften med Mick Øgendahl og Thomas Warberg, fortæller arrangør og regionsformand for Sønderjyllands LandboUngdom Dan Torp Jepsen.
Mick Øgendahl følte sig godt tilpas på landbrugsskolen i selskab med de mange unge landmænd. Han er nemlig selv en af slagsen, og ynder at kalde sig selv for en "bonderøv".
- Jeg er opvokset på landet på Falster og har gennem årene lavet alt muligt landbrugsrelateret, som at hjælpe på nabogårdene og køre traktor. Sidst jeg kørte traktor, var til premieren på filmen Blå Mænd, hvor jeg havde lånt en kæmpe John Deere, som jeg kørte gennem København i, for at ende med at parkere ved den røde løber foran biografen, fortalte Mick Øgendahl.
I forbindelse med arrangementet fik LandboUngdom i Sønderjylland også vist nye sider af sig selv, og det er man glad for i foreningen.
- Vi bliver ind i mellem beskyldt for udelukkende at fokusere på traktortræk i LandboUngdom. Med dette arrangement kunne vi vise omverdenen, at der er meget andet på programmet i LandboUngdom, som handler om mere og andet end traktorer og landbrug. Vi er en forening for alle, understreger Dan Torp Jepsen.

Publiceret 30 January 2012 12:00