Der er altid god stemning til torsdagscaféerne.

Der er altid god stemning til torsdagscaféerne.

Musikcaféerne kører igen

De rytmiske studerende på musikkonservatoriet inviterer til en ny omgang gratis underholdning i Café Ørsted, når forårets række af torsdagscaféer indledes torsdag den 2. februar klokken 20.00, og Café Ørsted er ved samme lejlighed leveringsdygtig i snacks, øl og vin til billige priser.

For at skyde festen i gang med et ordentligt brag er torsdagens to værter gået sammen om at præsentere ét stort otte mands orkester med "tunge grooves i røven og hurtige riffs i fingrene", som Sofie Karoline Sørensen siger. Hun er sangstuderende på 3. årgang og hovedarrangør af torsdagscaféerne.

- På torsdag bliver koncerten i pop-rockens tegn, og der bliver spillet en hel stribe numre af blandt andre Johnny Lang, Jamiroquai, D'angelo og Veto, lyder det fra Sofie Karoline Sørensen.

Til torsdagscaféerne kan publikum opleve så forskellige genrer som jazz, R?n?B, world, rock, pop, elektronica, soul samt alle mulige og umulige crossovers. De øvrige af forårets koncerter løber af stablen den 1. og 22. marts samt den 19. og 26. april og den 3. og 24. maj klokken 20.00. Som rosinen i pølseenden afsluttes sæsonen med en sidste torsdagscafé og sommerkoncert den 7. juni.

Der er gratis entré til koncerterne, og alle er velkomne.

Publiceret 30 January 2012 09:15