Naboer anholdt ung indbrudstyv

Uddrag af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi for tidsrummet fra fredag den 27. januar kl. 07.00 til mandag den 30. januar kl. 07.00.

KRIMINALITET: En beboer på Ærtemarken i Solrød kontaktede fredag kl. 17.44 politiet og fortalte, at han sammen med sin søn havde tilbageholdt en person, som havde lavet indbrud i naboens hus.
Fra stedet var løbet to medgerningsmænd, hvoraf den ene beskrives som mand, 175-180 cm høj, mørk i huden, mørkt hår, iført mørk trøje med hætte, cowboybukser: Han talte ikke dansk.
Politiet foretog anholdelse af den tilbageholdte, som var en 17-årig dreng fra Chile. Politiet fandt ikke de to øvrige medgerningsmænd.
Den 17-årige havde sammen med de to undløbne gerningsmænd brudt et vindue op og fra villaen stjålet smykker. Under deres færden i huset havde de aktiveret tyverialarmen, der bl.a. gik ind til naboen.
Den 17-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Roskilde og idømt 30 dages fængsel til afsoning straks samt udvisning af Danmark.
Butikstyveri – Hundige Centervej, Greve.
Fredag kl. 18.57 kørte politiet til Bilka, hvor politiet sigtede en 36-årig mand fra København for at have stjålet 3 computerspil til en værdi af 967 kr.
Brand i bil – Greve.
Fredag aften kl. 23.20 kørte politiet til Krathuset i Greve, hvor der var brand i en bil. Brandvæsnet fik hurtigt branden slukket. Branden er formentlig påsat.
Spirituskørsel – Greve.
Natten til søndag kl. 00.45 blev en 27-årig mand fra Ishøj anholdt for spirituskørsel på Søfrydsvej i Greve. Den 27-årige blev løsladt efter blodprøve.
Uro og uorden – Solrød.
Søndag kl. 02.25 kørte politiet til Øster Grænsevej i Solrød, hvorfra der var kommet flere anmeldelser om unge, der lavede ballade og kastede med flasker. Politiet traf seks 16-17-årige drenge, der alle fik en snak med politiet og blev sendt hjem.
Snefygning – Ramsølillevejen, Gadstrup.
Søndag aften kl. 20.06 måtte politiet anmode Roskilde kommune om snerydning på vejen, idet snefygning gav trafikale problemer og bevirkede, at biler kørte i grøften.
pm

null

Publiceret 30 January 2012 13:45