Sportsligt er TM Tønder suveræne. Nu håber alle på, at det også lykkes på skrivebordet.

Sportsligt er TM Tønder suveræne. Nu håber alle på, at det også lykkes på skrivebordet.

På oprykningskurs efter endnu en sejr

På banen er TM Tønder godt på vej mod det forjættede land. På bankbogen mangler stadig en del

Af
Af Peter Rasmussen

Allerede inden lørdagens opgør i 2.division mellem Viby og TM Tønder, vidste tondringerne at en sejl ville øge afstanden i toppen af rækken. Konkurrenterne fra Otterup satte nemlig point til i deres torsdagsopgør, og en sejr i Jyllands hovedstad ville bringe sønderjyderne fem point foran.
Modsat gæsterne fra TM Tønder, kæmper Viby for point i den modsatte ende af tabellen, og det rakte ikke i lørdagens kamp.
- Det var en rigtig fin kamp i dag. Vores fokus var rettet mod at spille koncentreret gennem samtlige 60 minutter, så vi kunne mindske de udfald, som vi i nogle kampe har haft i for lange perioder. Vi møder i dag et godt spillende og fint kæmpende Viby-mandskab, men TMT-spillerne viser i dag en flot og stabil god indsats, hvor der er fin balance på holdet. Selvom vi kommer lidt skidt fra start, så viser spillerne super moral og vi får indstillet os på modstanderne forsvarsmæssigt, hvor midtzonen med Lars Hemsen og Jimmy Elmgaard i dag står fantastisk, siger cheftræner René Boeriths.
TM Tønder øgede stille og roligt føringen og kunne således gå til pausen foran med 14-12, efter en 1.halvleg, hvor forsvaret og de to målmænd Jean Callesen og ikke mindst Ras Bloch, stod stærkt. Efter pausen lagde TMT endnu et lag på, og hermed grundlagde de endnu en fortjent sejr. En sejr som først og fremmest blev skabt på en god og helstøbt holdindsats.

Træner: - En fin kamp

- Vi spiller en meget fin kamp i dag. De ting vi har arbejdet med i træningslokalet fungerede fornemt. Der var et godt flow i vores angreb, og igen i dag var vores højre side med Bohde, Palmus og Simon virkelig skarpe. Tilmed fik vi mange indspil til både Kim Nissen og Jimmy Elmgaard på stregen, så alt i alt er jeg særdeles tilfreds med kampen i dag. Der var rigtig mange positive elementer i dagens opgør, og jeg hæfter mig først og fremmest ved den fantastiske moral og attitude, der kedetegnede vores spillere i dag. Det var en fornøjelse, slutter en glad René Boeriths.
Sejren i dag betyder, at TM Tønder nu har 28 point for 15 kampe. Næste opgave bliver søndag den 5.februar klokken 15.00, hvor et andet Århus-hold, AGF, gæster Tønder Hallen.

Bider negle mandag

Imens der kun er brug for hænderne til at klappe med, på det sportslige område, så bliver der bidt lidt mere negle på det økonomiske.
For at sikre klubbens eksistens har TM Tønder Håndbold A/S nemlig gennemført en aktie-udvidelse. Målet er at sælge nye aktier for 1,2 mio. kr. Fredag eftermiddag manglede endnu 160.000 kr. for at nå målet. I dag, mandag afgøres det om projektet er lykkedes.
Lykkedes aktieemissionen ikke er det efter al sandsynlighed slut med TM Tønders professionelle afdeling.

Publiceret 30 January 2012 10:00