Smal sejr til Solrød Lady Comets

BASKETBALL: Solrød Lady Comets spillede i sidste uge imod 1. Divisions nummer et,  Stevnsgade og der blev det til en lektion i basketball.
Weekendens modstander, Glostrup, var fra samme halvdel i tabellen som Solrød og det skulle vise sig at blive en rigtig neglebidende affære i Munkekærhallen i Solrød.
Solrød Lady Comets vandt kampen med 61-60 efter at stillingen efter de tre første quarter havde været 16-14; 30-34; 48-48.
Glostrup åbnede kampen med en 3-pointer. Martina Dyrberg trak 2 straffekast som hun omsatte til point og angrebet efter en lang 2-pointer. Glostrup fik dog startet et lille run og kom på 6-10. Det var holdet som bragte Lady Comets tilbage i kampen, 5 forskellige spillere scorede. Camilla Jørgensen sørgede for at der var en 2-pointsføring til hjemmeholdet.
Glostrup åbnede 2. periode hårdt igen med en 3-pointer, holdets 3. i kampen. Lady Comets formåede dog at lave god boldbevægelse og isolere deres topscorer Martina Dyrberg som scorede 4 angreb i træk til 24-21. I slutningen af perioden fik Glostrup presset Solrød til at smide nogle bolde væk og det gav dem nogle fastbreaks, samt deres 4. 3-pointscoring. Glostrup gik til pausen foran 30-34.
Cathrine Bigum åbnede 2. halvleg og hullet blev lukket til 34-34, men så fik hjemmeholdet en downperiode og Glostrup scorede 7 point i træk. Timeout. Der blev justeret i angrebet og ikke mindst forsvaret, koncentrationen øgedes og et godt forsvar forhindrede Glostrup i at score.
Martina Dyrberg pumpede en 3-pointer i kurven efterfulgt af et ”shoot in traffic” - 2 forsvarspillere lige i ansigtet - af Anne-Sofie Sadolin. 44-44. Holdene fulgtes ad scoringsmæssigt og det kom ned til 4. periode for at finde en afgørelse.
Glostrup åbnede igen bedst i fjerde periode og kom på 50-54. Martina Dyrberg hev endnu en vigtig 3-pointer frem af arsenalet. Anfører Michala Jørgensen er ikke en spiller som scorer meget, men hun kendte sin besøgstid og hun fik bolden tæt på kurven og gav Lady Comets føringen 59-58.
Solidt forsvar forhindrede en Glostrupscoring og Camilla Jørgensen tog den igen til kurven og scorede sit 10.point til 61-58. Glostrup scorede herefter en 2-pointer, men fik efterfølgende endnu en chance da Solrød lavede en turnover. Det endte dog lykkeligt og sæsonens 2. sejr til Solrød Lady Comets var en kendsgerning.
Lady Comets pointsskytter var Martina Dyrberg 25, Camilla Jørgensen og Anne-Sofie Sadolin 10, Cathrine Bigum 8, Sophie Næsvang 4, Dia Rasmussen og Michala Jørgensen 2.
pm

Publiceret 30 January 2012 15:00