Pierre Dørge og New Jungle Orchestra på scenen i Borup Kulturhus.

Pierre Dørge og New Jungle Orchestra på scenen i Borup Kulturhus.

Stor musikalsk oplevelse i Borup Kulturhus

Strålende koncert, og stor tilstedeværende musikalsk oplevelse med Pierre Dørge og New Jungle Orchestra

BORUP: På en fredag aften, hvor det danske håndboldlandshold spillede en vigtig semifinalekamp ved EM i Serbien, spillede Pierre Dørge og New Jungle Orchestra en fanstastisk koncert i Borup Kulturhus.
Fra første nummer af koncerten, der selvfølgelig var ”Lost in The Desert I se A ./ Caravan" blev publikum straks kastet ud i en malstrøm af rytmer og klange, der opbyggede spændingen imellem de hidsigt inciterende sektioner og de stille, melodiske og legende afdelinger.
- Det var en aften, hvor en meget stærkt spillende blæsergruppe, både sammen og solo, gav publikum en overvældende oplevelse. Desuden fik Irene Becker på piano og keyboards lov til at brillere i Carl Nielsens noget ukendte ”Det koster ej for megen strid” med blæserakkompagnement og den specielle træblæser taragotten, fortæller Mogens Gammel Pedersen fra Kulturforeningen i Skovbo.
 
Pierre Dørge styrede orkestret og fik selv mulighed for at spille/lege med guitaren med alt fra plekter og bue til fasanfjerm.m.. Et særligt nyere nummer var ”elefanternes hvisken”, hvor de 5 blæsere hviskede, talte og trompeterede sammen. Koncerten blev professionelt leveret med humor, leg og jungleråb, og fik publikum til at synge med på ”Brikama”.
Efter koncerten var alle enige om, at Pierre Dørge og New Jungle Orchestra skal opleves til koncerter, fordi den spudlende energi og performance, som orkestret viser, ikke kan opleves på samme intense måde på en CD.  
pm

Publikum fik en stor musikalsk oplevelse.

Publikum fik en stor musikalsk oplevelse.

Publiceret 30 January 2012 18:45