Weekendens indbrud kort fortalt

Mellem fredag eftermiddag og mandag morgen har Lægerne på Voldgade haft udbudne patienter, som er kommet ind via en smadret rude. En metalpengekasse med et mindre beløb er forsvundet.

Mellem lørdag middag og sent søndag aften blev en villa på Istedvej i Dybbøl gennemrodet. Foreløbigt er det konstateret, at en iPhone 3 er forsvundet. En nærmere gennemgang kan afsløre, at flere ting er mangler.

Tyvene, som mellem fredag middag og søndag over middag, har været inde i en villa på Bustrupvej i Dybbøl, må have lidt forstand på møbler. Foruden smykker, digitalt kamera, computer og en del sølvtøj er en designerstol kendt som "Ægget" forsvundet. Det er muligvis gået op for tyvene, at der er tale om en kopi, i hvert fald besluttede de at efterlade stolen på et græsareal i området.

Købmanden på Storegade i Augustenborg er godt sikret. Indbrudstyve har mellem lørdag og søndag forsøgt at bryde en bagdør i forretningen op, men selv om der er blevet arbejdet godt på døren, er det ikke lykkedes at komme ind.

En villa på Lillehave i Fynshav har mellem lørdag middag og søndag morgen haft ubudne gæster. Da familien er på ferie, er der endnu ingen opgørelse over, hvad der måtte være forsvundet.

Publiceret 30 January 2012 10:00