Narkosag Roskilde:

Narkopar med skydevåben bag tremmer

Af
Anette Gundlach

Politiet fandt skydevåben og en håndfuld skarpe patroner, bedøvelsesmiddel til dyr, over 100 gram amfetamin, hash, vægt og kontanter da det torsdag først på aftenen ransagede en kvindes lejlighed i Roskilde.
Politiet anholdt ved samme lejlighed to personer, nemlig den 39-årige kvindelige beboer og en 23-årig mand, der kom på besøg, da politiet var på stedet.
Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi forklarer, at manden også har tilknytning til lejligheden. Derfor er han ligesom kvinden mistænkt for at have forbindelse til stofferne. Ransagningen af lejligheden var en del af politiets efterforskning.
Martin Bjerregaard forklarer, at polititiet regner med, at stofferne var beregnet til videresalg, da der både var vægte og store mængder stoffer i lejligheden.
Der var blandt andet amfetamin til en salgsværdi på over 15.000 kroner.

Kig på pushere

Politiet i Roskilde laver i øjeblikket flere narkofangster. Tirsdag fik politiet fat i et andet par fra Roskilde, der også havde ulovlige stoffer i en lejlighed.
Martin Bjerregaard vil på grund af efterforskningen ikke fortælle, om politiet i øjeblikket er ved at optrevle en større lokal narkoring eller om det er store eller små fisk, der går i nettet. Han kan derfor ikke oplyse, om det er en stor eller en lille fangst, der er gået i nettet.
Begge personer er i forvejen kendt af politiet. Parret var i grundlovsforhør fredag. De blev begge varetægtsfængslet. Kvinden frem til 9. februar, manden frem til 23. Samme måned.
ag@roskildeavis.dk

Publiceret 30 January 2012 11:45