200 elever lavede læseteater

På Rønbækskolen har mellemtrinnet i januar måned arbejdet med "Læseteater".

I begyndelsen af januar måned samlede skolebibliotekarerne på Rønbækskolen alle skolens elever fra. 3.-5. klasse for at introducere konkurrencen "Læseteater".
I år var overskriften for konkurrencen: Dyrefabler af Anders Morgenthaler. Eleverne havde frem til fredag d. 28. januar, hvor konkurrencen fandt sted, til at øve sig på at bruge udtryk, lyde og læse flydende og spændende – her var det kun fantasien der satte grænser.
Skolens mellemtrin har i hele perioden summet af læse- og fortællelyst. Eleverne har haft mod på udfordringen og haft det vældigt sjovt i deres teatergrupper.
Eleverne stod gemt bag en skærm og kunne ikke ses af publikum og dommerpanel. Dommerpanelet bestod af 6. klasses elever og lærere. Disse kårede vinderne som vandt en sækkestol til klassen.
Finalerunden som blev afviklet på skolebiblioteket fandt sted med 350 elever og lærere, som alle var med til at skabe en fantastisk stemning. Det blev eleverne fra 3.c som vandt hele læseteaterkonkurrencen og dermed vandt sækkestolen og æren.
Flere skoler i Favrskov Kommune havde lignende konkurrencer.

Publiceret 01 February 2012 17:00