Din Avis´ bil fik en god omgang damp både indvendig og udvendig

Din Avis´ bil fik en god omgang damp både indvendig og udvendig

Bilvasken kommer til kunden

London Car Wash har udviklet et nyt koncept, som de kalder Mobile Steam Car Wash.

Det går ud på, at de kører ud til kunderne og vasker deres biler – i stedet for at kunderne skal komme til bilvasken. Noget som flere store virksomheder i Randers har efterspurgt

Af
dinavis@dinavis.dk

I sommers kunne Din Avis fortælle om en ny metode til at rengøre biler. Et højtryksapparat sprayer damp ud og gør bilen ren uden brug af børster og sæbe, og dette kan gøre en meget snavset bil fuldstændig ren med kun tre liter vand. Vi testede dengang metoden hos London Car Wash på Din Avis´ bil – og måtte konkludere at metoden levede op til alt, hvad den lovede.

Helt nyt koncept

Nu er London Car Wash kommet med et helt nyt koncept, der hedder Mobile Steam Car Wash. Man bestiller to-tre mænd fra London Car Wash til at komme ud til sin virksomhed eller privatadresse og gøre biler rene fra inderst til yderst.
Får man så virkelig en ligeså ren bil, hvis den bliver vasket derhjemme, som hvis man kører den i vaskehal? Hvor lang tid varer sådan en ”hjemmerengøring”? Og får man kvalitet for pengene? Det satte vi os for at undersøge på Din Avis.
Albert Kelani, ejer af London Car Wash, troppede derfor op på Brotoften hos Din Avis med to friske unge mænd, diverse rengøringsartikler og det ovenfor nævnte højtryksapparat. De tre gik straks i gang med alle de vinter-beskidte biler på stedet.
Det tager cirka 20-30 minutter for vask af én bil, og efter godt en time havde Albert og hans ansatte vasket alle avisens biler både indvendigt og udvendigt.  Der blev absolut ikke gået på kompromis med kvaliteten på vasken, og man kan vist roligt sige, at bilerne kom til at skinne. Vasken foregår som sagt stadig med den nye damp-metode, som gør bilen ultra-ren, og både ruder, spejle, instrumentbræt og interiør blev grundigt gået efter med en klud.

Henvendelser fra virksomheder

”Vi startede ”Mobile Steam Car Wash”, fordi vi fik mange henvendelser fra virksomheder i Randers, som gerne ville have os til at komme og vaske de ansattes biler”, fortæller Albert Kelani.
Kunderne er i dag primært virksomheder, hvor der er mere end én bil, men private er også velkomne til at bestille den mobile bilvask, dog under den forudsætning at de kan samle nogle biler sammen – for eksempel hvis nogle naboer går sammen.
Prisen for en mobil bilvask er cirka 100 kroner over den pris, som man giver hos London Car Wash på Alsikevej.
”Når vi kører ud til kunden, koster det os ekstra i forsikring, arbejdsløn, kørselspenge og tid, og derfor bliver vi nødt til at tage lidt mere for sådan en bilvask”, fortæller Albert Kelani.

Flere planer

Albert Kelani startede London Car Wash op for 3 ½ år siden. Han er en yderst ambitiøs og idérig mand, og Albert har da også flere planer i ærmet.
”Jeg vil gerne åbne en ny London Car Wash, evt. i Århus. Og derudover vil jeg gerne ansætte flere folk og have flere biler ud at køre med Mobile Steam Car Wash”, fortæller han.

Publiceret 01 February 2012 10:35