Formanden for Køge Arbejdsgiverforening, Steen Rasmussen (tv.) drøfter nedlæggelsen af Skovbo Erhverv med den afgående formand Poul-Erik Jensen (th.).

Formanden for Køge Arbejdsgiverforening, Steen Rasmussen (tv.) drøfter nedlæggelsen af Skovbo Erhverv med den afgående formand Poul-Erik Jensen (th.).

Ingen fusion mellem erhvervsorganisationer

Køge Arbejdsgiverforening er klar til at overtage Skovbo Erhvervs medlemmer efter nedlæggelse af organisationen.

ERHVERV: Efter at Skovbo Erhverv nedlagde sig selv ved en ekstraordinær generalforsamling, er Køge Arbejdsgiverforening klar til at tilbyde de tidligere medlemmer et nyt medlemskab i Køge Arbejdsgiverforening.
På generalforsamlingen besluttede de ni fremmødte medlemmer at nedlægge foreningen frem for at fusionere med Køge Arbejdsgiverforening, idet man ønskede, at foreningens formue skal overgives til Shopping Borup.
- Vi har længe arbejdet sammen med Skovbo Erhverv og Handels bestyrelse på en fusion mellem de to erhvervsrettede foreninger, og selv om det nu er besluttet, at der ikke sker en fusion, er Køge Arbejdsgiverforening klar til at tilbyde medlemskab til de tidligere medlemmer af Skovbo Erhverv og Handel, fortæller Køge Arbejdsgiverforenings formand, Steen Rasmussen.
- Vi har i forvejen adskillige medlemmer blandt virksomhederne i den vestlige del af Køge Kommune, og vi glæder os til at byde nye medlemmer fra dette område velkommen i Køge Arbejdsgiverforening, og området har da også i mange år været repræsenteret i bestyrelsen, fortsætter Steen Rasmussen.
Køge Arbejdsgiverforening blev stiftet i 2005 af en kreds af erhvervsfolk, som så behovet for et fortsat stærkt lokalt netværk af arbejdsgivere på tværs af brancher i takt med at den lokale DA-arbejdsgiverrepræsentation blev afviklet med udgangen af 2005.
Køge Arbejdsgiverforening har to pladser i KEUR, Køge Erhvervsudviklingsråd, og har i alle årene haft formandsposten i KEUR, hvor det i dag er formanden Ulf Stephensson, der sidder på et KA-mandat.
Køge Arbejdsgiverforening har aftalt med formanden for den tidligere bestyrelse i Skovbo Erhverv og Handel, landinspektør Poul-Erik Jensen, at de tidligere medlemmer kontaktes i løbet af de nærmeste to uger, og naturligvis også inviteres til at møde resten af Køge Arbejdsgiverforenings medlemmer ved det kommende medlemsmøde den 1. marts.

Publiceret 01 February 2012 13:30