Frederik Dyrmose Jørgensen (tv) og Victor Blicher Hansen (th) varmer op til årets Mini 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Frederik Dyrmose Jørgensen (tv) og Victor Blicher Hansen (th) varmer op til årets Mini 6-dagesløb i Ballerup Super Arena.

Køge-talenter kører Mini 6-dagesløb

CYKLING: To unge Køge-ryttere skal i år køre Mini 6-dagesløb i Ballerup Super Arena i dagene fra den 2. til 7. februar.
Det sker som optakt til de professionelle cykelrytteres 6-dagesløb, som i år er noget helt specielt da det er det 50. københavnske 6-dagesløb.
Rytterne i Mini 6-dagesløbet er mellem 11-14 år, og de skal, lige som de professionelle cykelryttere, kæmpe om førstepladsen på de skrå brædder i Ballerup.
Køge-rytteren Frederik Dyrmose Jørgensen skal i par nummer 1 køre sammen med Lise Engberg fra CK Kronborg, mens Victor Blicher Hansen også fra Køge, skal køre i par nummer 5 med sin makker Carl Sørensen ligeledes fra CK Kronborg.
Begge børneryttere er store talenter. Frederik Dyrmose Jørgensen har allerede i næsten et år gået i en såkaldt Team Danmark Klasse - Elite Idræts klasse. Samtidig hermed er dette er hans andet 6-dagesløb. Victor Blicher Hansen er lidt nyere i sporten men træner meget seriøst og målrettet for at opnå sine mål. Så alt i alt er det to meget seriøse ryttere fra Køge Cykel Ring der stiller op til mini 6-dagesløbet.
Det er i år kun anden gang det nye trænerteam udtager og sammensætter de bedste par for årets Mini 6-dagesløb. Lederen for disse unge talenter er seksdagesrytteren Michael Smith Larsen. Udtagelserne er sket i samarbejde med Simone Kratholm og Kim Lauge, og trænerteamet har skabt et stort og solidt felt på 28 ryttere, altså 14 par.
Rytterne har under træningen øvet en masse forskellige ting, og det vil blive flot at se de mange farver på den ovale bane, lyder det fra trænerteamet.
De unge mennesker varmer som altid banen op for de rigtige store stjerner, og igen i år køre det berømte par nummer syv, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv om sejren i de professinelles 6-dagesløb.
Rytterne skal køre en samlet distance på 72,5 km, og sidste år blev der kørt med et snit på hele 41,4 km/t. For en del har mini 6-dagesløbet bidraget til en videre professionel karriere.
Mere information om både mini og det professionelle 6-dagesløb kan findes på www.6-dages.dk.
pm

null

Publiceret 01 February 2012 12:00