65 forretningskvinder mødte op til WiB Danmarks første møde i Køge.

65 forretningskvinder mødte op til WiB Danmarks første møde i Køge.

Nyt netværk fik god start i Køge

WiB Danmark oplever stor interesse for nystartet afdeling i Køgeområdet.

KØGE: Repræsentanter fra mange forskellige brancher gæstede Hotel Hvide Hus forleden, da det landsdækkende erhvervsnetværk WiB Danmark åbnede sin nye afdeling i Køge. I alt 65 forretningskvinder fra Køges erhvervsliv var mødt op for at styrke deres netværk.
- Det er en succes uden sammenligning, siger Sandra Jul Jensen fra House of Marketing, som er ambassadør i WiB Køge.
- Vi havde håbet på det halve antal deltagere og var meget overvældede, da vi midt under planlægningen, måtte booke os ind på Hotel Hvide Hus for at få plads til alle. Men det er jo helt fantastisk. Vores netværk er vores produkt, og jo flere medlemmer vi har, jo sjovere er det for alle at være med, siger Sandra Jul Jensen.
Og det blev en sjov aften, for kun lige var gæsterne begyndt at dukke op, før snakken gik og visitkortene fløj over bordene.
- Man kan netværke på mange forskellige måder. I WiB skal det først og fremmest være sjovt. Så skabes de gode relationer helt af sig selv, fastslår Sandra Jul Jensen.

Flere fra samme branche

Hvad enten man er selvstændig eller lønmodtager, er det en rigtig god ide at have et godt netværk, hvor man kan søge hjælp og vejledning til alle mulige ting. I WiB Danmark netværker man både virtuelt og ved personlige møder. Og så adskiller netværket sig ved at have flere medlemmer fra samme branche.
Man kalder det konkollegaer og i stedet for at holde kortene tæt ind til kroppen, nedsætter man såkaldte powergrupper, hvor erhvervskvinder fra samme branche kan trække på hinandens erfaringer og lave arrangementer med et særligt målrettet indhold.
Sandra Jul Jensen deler ambassadørtitlen med Tina Øager Petersen, som til daglig er souschef i BabySam i Den Hvide By i Køge. De to er tilsammen ansvarlige for at lave opsætte nogle spændende netværksmøder for medlemmerne i Køge.
- Vores næste møde er den 23. februar, hvor vi har fokus på mobil markedsføring. Her får vi besøg af det lokale firma Zyklus, som vil sætte os ind i hvilke muligheder man har for at markedsføre sig via sin smart phone. Og så er der som altid sat masser af tid af til at netværke, fortæller Sandra Jul Jensen, som forsikrer, at man ikke skal holde sig tilbage, hvis man har lyst til at deltage på næste møde. Uanset om man er medlem eller ej.
Følg med på www.wib-danmark.dk.
mr

Publiceret 01 February 2012 12:00