En kvinde med paryk stjal fra H og M i Roskilde. (Modelfoto: Colourbox.dk)

En kvinde med paryk stjal fra H og M i Roskilde. (Modelfoto: Colourbox.dk)

Parykklædt tyv vild med H og M

Af
Af Marie Milling

En 48-årig kvinde med paryk fra Køge blev tirsdag eftermiddag kl. 16.20 sigtet for butikstyveri i H og M på skomagergade. Kvinden besøgte butikken fire gange på en dag. Personalet fattede mistanke til hende, da hun blev ved med at kigge sig over skulderen og opføre sig nervøst. De tilbageholdt hende og tilkaldte politiet.
For ikke at blive genkendt, havde butikstyven forsøgt at ændre sit udseende ved at tage en paryk på, men lige meget nyttede forklædningen, for politiet hentede hende alligevel. Hos Midt- og Vestsjællands politi oplyser de, at kvindens opførsel var meget atypisk for en butikstyv.

Meget usædvanlig opførsel

Inden hun forlod butikken, valgte kvinden at betale for noget af tøjet, som hun havde taget.
- De fleste butikstyve går ind og lige ud igen, når de har taget, det de kom efter, så det er meget usædvanlig opførsel, den sigtede viser, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands politi. Den delvist ubetalte shoppetur kan komme til at koste kvinden dyrt. Afhængigt af hvor meget hun har stjålet, får hun en bøde på 500 kr. og opefter, og desuden kommer der en plet på hendes straffeattest.

Publiceret 01 February 2012 11:30