- Det kan kun blive til vores fordel, at de nu forener kræfterne, mener direktør Johannes Nielsen, Flensted A/S,
som her ses mellem Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose og Palle Isaksen fra PISA.

- Det kan kun blive til vores fordel, at de nu forener kræfterne, mener direktør Johannes Nielsen, Flensted A/S, som her ses mellem Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose og Palle Isaksen fra PISA.

Rekrutteringsfirmaer forener kræfterne

- Jeg har i mange år haft to træfsikre leverandører, når vi skulle have en ny leder ind i vor organisation. Det kan kun blive til vores fordel, at de nu forener kræfterne.

Af
Kim Schou

Direktør Johannes Nielsen, Flensted A/S er klar i mælet, når han beskriver sin reaktion på nyheden om, at Skelmose Consulting A/S og PISA Job & Management med virkning fra 1. februar 2012 samles i ét firma - Skelmose Consulting. For ejerne; Palle Isaksen og Aksel Uglvig Jensen er sammenlægningen en glædelig udvikling efter at de to firmaer i mere end to årtier har været kolleger i rekrutteringsbranchen. - Vi har mange gange oplevet, at vi enten konkurrerede med eller supplerede hinanden hos de samme kunder, så derfor giver dette god mening i forhold til kunderne, udtaler Aksel Uglvig Jensen, der ser frem til nu at skulle arbejde tæt sammen med Palle Isaksen omkring udfordringen med at skaffe de rette ledere og specialister til dansk erhvervsliv. - De rette medarbejdere skaber stærke virksomheder, og på trods af finanskrisen så er der stadig stor efterspørgsel efter højt kvalificerede medarbejdere. Det er vigtigt, at erhvervslivet får de rigtige medarbejdere, uden de selv skal bruge for mange kræfter på det, udtaler Palle Isaksen.

Nyhed positiv modtaget

Som følge af sammenlægningen vil Palle Isaksen indtræde i Skelmose Consulting som Partner/Rådgiver og vil fremover gøre brug af de faciliteter, som Skelmose Consulting har i Bramming og Kolding eller arbejde fra hjemmekontoret i Assens. I forbindelse med sammenlægningen var de to ejere i dagene op til jul ude for at orientere fælles kunder om sammenlægningen. Nyheden blev således positivt modtaget hos direktør Johannes Nielsen hos Flensted A/S, hvor begge firmaer gennem årene har leveret medarbejdere til ledelse og udvikling af Flensted A/S. Flensted A/S producerer en lang række fødevarer til cateringbranchen og forbrugerne og har behov for løbende at udvikle såvel sin organisation som produkterne – en opgave som kræver en sikker og gnidningsfri rekruttering af de rette medarbejdere. - Selv om Aksel Uglvig Jensen og Palle Isaksen har forskellige kompetencer, har de begge bevist, at de kan finde de kandidater, som vi i Flensted A/S har haft behov for. Jeg har derfor med tilfredshed brugt dem begge flere gange over en længere årrække. slutter Johannes Nielsen, Flensted A/S, der ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Publiceret 01 February 2012 10:00