Iver Sørensen er klar til at udvide med en systue i Esbjerg.

Iver Sørensen er klar til at udvide med en systue i Esbjerg.

Systuen i Varde overtager systue i Esbjerg

For tredje gang siden Dansk Uniform flyttede til Varde, udvider man nu igen aktiviteterne.

Af
Kim Schou

Denne gang har man overtaget systuen beliggende Finlandsgade 1 i Esbjerg.
Systuen er en af de ældste systuer i Esbjerg og indtil i går har den hørt under Rekord Rens, men bliver altså nu lagt ind under Systuen i Varde.
Systuen vil blive drevet fra de samme lokaler hos Rekord Rens som hidtil, så for den store faste kundekreds som Rekord Rens altid har haft, vil man ikke kunne mærke den helt store forskel.
Systuen i Esbjerg har en stor kundekreds af private, som i mange år har fået deres beklædning omforandret til en fornuftig pris, vel og mærke uden at dette på nogen måde er gået ud over kvaliteten, og dette vil der ikke blive ændret på.
- Systuen har også en stor fast kundekreds af butikker som får udført alle mulige former for omforandringer og denne kundekreds regner vi med at ville udvide betragteligt, da vi nu råder over en meget større kapacitet, da disse opgaver vil blive lavet i både Esbjerg og ikke mindst i Varde, hvor vi netop har måttet udvide med yderligere personale på systuen, fortæller indehaver Iver Sørensen.
- Vi har i en længere periode ledt efter lokaler i Esbjerg, så da vi fik en henvendelsen fra Rekord Rens, så var vi ikke længe om at slå til, tilføjer Iver Sørensen.
- Nu trækker vi så lige igen vejret, men vi går allerede og pusler med nogle planer for hvordan vi eventuelt kan hjælpe tøjbutikker i Kolding området, enten på stedet eller ved at fragte opgaverne til Varde og Esbjerg, siger Iver Sørensen.

Publiceret 01 February 2012 10:00