Fra det store konfirmandmodeshow hos Zophie & Oliver. (Foto. JCJ).

Fra det store konfirmandmodeshow hos Zophie & Oliver. (Foto. JCJ).

Fuldt hus til konfirmand modeshow

Hos Zophie & Oliver i Køge

KØGE: Traditionen tro var der fuldt hus - ca. 80 deltagere - da Zophie & Oliver, Jernbanegade 8 i Køge onsdag aften indbød til årets store konfirmandshow for de kommende konfirmanddrenge.
Aftenen bød på masser af inspiration til både den store festdag som til den traditionsrige andendag.
Aftenens stort anlagte modeshow viste ialt 30 indgange, hvor seks drenge viste hver fem sæt. 25 af disse var inspiration til festdagen - de 5 øvrige var inspiration til, hvordan man kan klæde sig pænt på til andendagen.
Udover tøjet fra Zophie & Oliver, så præsenterede de seks drengemodeller også den aktuelle  skomode fra Bistro Sko i Nørregade.
Sortimentet i år er udvidet, så det omfatter mærkerne Boss, Iceman og Hound.- Der er både tøj i den stilfulde, klassiske afdeling og i den mere afslappede casual stil. Og man kan se eksempler på begge dele på konfirmandaftenen, fortæller Louise Thiesen Nielsen fra Zophie & Oliver.
De mange deltagere, som hovedsageligt var kommende konfirmander og deres forældre, blev også trakteret med dejlig frisk frugt og forfriskninger. Og efter modeshowet var der mulighed for at få handlet - og det var der rigtigt mange der benyttede sig af.
Zophie & Oliver deltager også med tøj ved Spar Nords store konfirmationsarrangement i næste uge - så for dem der ikke havde mulighed for at være til stede onsdag aften, er der en ny chance i den kommende uge.
pm

null

Publiceret 10 February 2012 11:00