Tre af de dræbte var med på KFUM's U19-hold: Bagest som nr. 3 fra venstre ses Kenni Offersen, som nr. 6 fra venstre i samme række Christian Nielsen og som nr. 3 fra højre bagest Sebastian Holm Hansen.

Tre af de dræbte var med på KFUM's U19-hold: Bagest som nr. 3 fra venstre ses Kenni Offersen, som nr. 6 fra venstre i samme række Christian Nielsen og som nr. 3 fra højre bagest Sebastian Holm Hansen.

De dræbte fodboldkammeraters træner:

Forfærdeligt

- For os i KFUM er det forfærdeligt, men for familien og deres venner må det være endnu værre.

Tonny Larsen er assistenttræner i KFUM, hvor tre af de dræbte i ulykken på Køgevej spillede. De var netop landet i Kastrup fredag eftermiddag efter uge på træningslejr i Tyrkiet, da han søndag morgen fik besked:

- Man tror ikke, det kan være rigtigt. Jeg havde jo lige sagt farvel til dem - og nu skulle jeg pludselig aldrig se dem mere.

- Nu er jeg jo kun deres fodboldtræner. Tænk så, hvordan det må være for deres nærmeste, siger Tonny Larsen.

Han har kendt tre af de dræbte i flere år, og efter en uge sammen med fodbold-træning kommer man endnu tættere på hinanden.

- Det var nogle søde og positive unge mennesker. Der var aldrig noget vrøvl eller ballade med dem.

- Det gælder iøvrigt hele vores ungdomshold. Gennem den uge, vi var sammen i Tyrkiet, var der ikke én gang, hvor vi var nødt til at sige: Nu stopper I.

- Det er jo flot klaret, når man har med drenge i 18-19 års-alderen at gøre.
- Jeg vil altid huske dem som fine fodbold-kammerater og ikke mindst nogle gode drenge, fortæller Tonny Larsen.


Ulykken
Natten mellem lørdag og søndag kører fire unge fodboldkammerater i alderen 18-19 år fra Havdrup galt i en Opel Corsa på Køgevej syd for Roskilde.

Ifølge politiets teknikere var hastigheden 160 km/t., og det var frostvejr, da de ramte et træ i vejkanten.

De tre er dræbt på stedet, mens den fjerde svært skadet lægges i respirator på Rigshospitalet, hvor han dog opgives søndag aften.

De dræbte er: Kenni Offersen, Christian Nielsen, Sebastian Holm Hansen og Martin Due.

null

Publiceret 28 February 2012 10:00