AIK 65 Strøby

Pigeraketten landede på banerne ved Strøbyhallen.
April vejret i Danmark er desværre ikke altid til at regne med, vejrudsigterne sagde regn og vi var godt nervøse, men stod op til en dejlig solskins morgen og håbede på at det holdt, det holdte tørvejr, da vejrguderne endnu engang holdt hånden over Strøby og gav først regn efter dette fine arrangement.
Men hold da op en kold blæst der var, så meget blæst at raketten der skulle flyve ud i rummet ikke kunne lette, lidt øv, men selvom blæsten gav alle rumvæsenerne store udfordringer.
Både alle de vokse trænere fra fodboldklubben skal roses meget, men det skal de unge pigespillere fra U15 og U13 holdet også, disse i alt 20 rumvæsener ydede en kæmpe stor indsats, som jeg vil sige jer alle tusinde tak for. Det er så dejligt at I vil være med til at give alle disse godt 100 små piger som var, som var på besøg, en uforglemmelig oplevelse.
Det var rekord med godt 100 friske piger på besøg, så det er vi rigtig glade for og stolte af. Stor tak til alle fremmødte piger der trodsede kulde og blæst.
Pigerne var inviteret med en fin invitation på et kort som var omdelt på skolen med stor tak til Kim. Der blev opsat plakater i skole og SFO om information om denne dag, herunder stor
Tak til SFO for positiv opbakning til dette pigearrangement i AIK 65 Strøby fra DBU. Alle pigerne blev godt brugt på denne dag hvor de besøgte månehjulet som trods blæsten fik givet dem alle en dejlig tur i universet, en fantastisk oplevelse ved månen med aktivitet med to friske rumvæsener der gjorde stor lykke hos de små piger.
Satelitten med koordination og hurtighed, den attraktive fodboldbane på Saturn, med nogle dejlige piger der styrede kampene også de piger der desværre fik en lidt hård bold på sig, blev hjulpet ud af banen og assistance tilkaldt. Uranus blev besøgt med stor lyst og der blev dystet og kæmpet om bolden.
Merkur med samarbejde og fællesskab omkring faldskærmen som var ualmindelig svær at styre i blæsten, men efter hjælp fra Egon med de store overarme kom der også styr på denne. Pigerne her skal også have stor ros for deres tålmodighed. Et besøg på Mars med skudforsøg på målet, og Mælkevejen med driblebaner var også i høj kurs og alle fik prøvet dette boldspil.
Besøget på solen fungerede også rigtig og blev styret perfekt af de friske piger, alle besøg skulle åbnes op med et space sprog, før dette blev godkendt kunne rumvæsenerne intet forstå.
Der var desværre nogle piger der havde det dårligt, der blev ringet til forældre og vi håber at de alligevel havde en positiv oplevelse af dagen. Dagen sluttede på fodboldbanen på Saturn og der blev takket af på bedste maner med erindringsgave, slik, fodboldblad, diplom og invitation til at komme til at spille pigefodbold i AIK 65 Strøby, hvor alle pigehold træner mandage/onsdage på banerne ved Strøbyhallen.
Ring eller skriv for nærmere information til Conni Olsgaard 4036 6798 eller e-mail conni.lars@privat.dk.
Tak for en meget kold med også meget dejlig dag……
Conni Olsgaard

Pigeraketten kom til Strøby. (Privatfoto).

Pigeraketten kom til Strøby. (Privatfoto).

Publiceret 01 May 2012 18:45