Forhenværende medlem af kommunalbestyrelsen for liste T, Kim Østerberg, fortæller, at Enhedslisten nu stiller op til næste års valg.

Forhenværende medlem af kommunalbestyrelsen for liste T, Kim Østerberg, fortæller, at Enhedslisten nu stiller op til næste års valg.

Enhedslisten stiller op til næste års kommunalvalg

Partiet på stemmesedlen for første gang til et kommunalvalg i Hvidovre

På den netop afholdte generalforsamling besluttede Enhedslisten i Hvidovre, at man for første gang opstiller til kommunevalget, der finder sted næste år.

Af
oashvidovreavis.dk

Beslutningen er truffet med baggrund i et historisk godt folketingsvalg og en massiv medlemsfremgang. - Hvidovre har brug for et socialistisk parti, der står fast hvor andre svigter, og som holder fast i solidariteten med samfundets udsatte nu hvor regeringen har svigtet og det lokale arbejderflertal i Hvidovre er brudt sammen i druk, manglende politisk retning og forvirring, skolenedlæggelser og en stærk højredrejning, siger Kim Østerberg... - Selv om der er grund til optimisme, så vokser træerne ikke ind i himlen. Der skal arbejdes for resultaterne og heldigvis er vi blevet flere til at trække læsset, fortsætter han... Højreskred uden lige Kim Østerberg slutter af med at give Socialistisk Folkeparti en hilsen med på vejen: - Vi vil for alt i verden ikke gentage den SF`ske selvoptagethed, hvor man troede, man kunne gå på vandet, men endte i et ophørsudsalg af egne løfter og et højreskred uden lige. Hvidovre står i de kommende år over for massive økonomiske problemer, fordi den nuværende regering hellere vil føre en borgerlig politik, der skærer ned på velfærden, skaber arbejdsløshed og sender regningen videre til de mest udsatte grupper frem for at skabe vækst og jobs...

Publiceret 01 May 2012 09:00