Jan Wammen Dam.

Jan Wammen Dam.

Ny pendlertalsmand på Køge Bugt-banen

PENDLERNYT: På DSB S-togs Pendlertræf på kursuscenter Østerport mandag den 30. april blev der valgt ny pendlertalsmand/formand på Køge Bugt-banen. Valget faldt på Jan Wammen Dam, der til daglig pendler mellem hjemmet i Greve og sin arbejdplads i et ministerium i København. Han er tillige byrådsmedlem i Greve Kommune.
Jan Wammen Dam er kendt for, at han i 2009 stod bag en facebookkampagne for S-tog om natten i weekenderne, der medvirkede til at DSB S-tog startede med at køre med S-tog om natten fra november 2009. Fansiden "Bevar S-tog om natten" på facebook har ca. 30.000 fans.
- Jeg er meget glad for valget, idet S-toget er et vigtigt transportmiddel for mange af os i Køge Bugt-området til og fra arbejde og i fritiden. Mine mærkesager er bl.a. at bevare S-tog om natten, og evt. udvide frekvensen i weekenderne først på natten. Herudover mener jeg, at det er vigtigt, at E-toget fastholdes som gennemgående tog ift. A-toget, der netop stopper ved alle stationer. Jeg ser med skepsis på evt. ny stationer med E-toget, som vi netop har set med Friheden. Hvad der bliver sparet i tid på renovering af banen og nyt materiel bør bruges til at bringe os hurtigere ind med E-toget til hovedbanen fra Køge Bugt-området, siger Jan Vammen Dam.
pm

Publiceret 01 May 2012 13:15