Du kan opleve modelskibe i Madsby Legepark den sidste søndag i maj.

Du kan opleve modelskibe i Madsby Legepark den sidste søndag i maj.

Sjove aktiviteter i legeparken

Traditionen tro sker der ting og sager i Madsby Legepark i maj måned.
Søndag den 6. maj inviterer Fredericia Kvadrillen til majstang-hejsning kl. 13.30. Det er en gammel, flot tradition med folkedans og musik fra Sverige. På forunderlig vis bliver der ved hjælp af indviklede dansemønstre viklet rød/hvide bånd op omkring majstangen.
Eventyrgrotten er åben og følger åbningstiderne for de øvrige aktiviteter i Legeparken. Dukketeater og eventyrfortællingerne starter også igen. Den første forestilling er tirsdag den 15. maj kl. 10.30, hvor Karius & Baktus bliver opført på den udendørs dukketeaterscene. Første eventyrfortælling er tirsdag 22. maj kl. 10.30 i Eventyrgrotten. Husk du kan altid læse mere om forestillingerne i kalenderen på www.madsbylegepark.dk.

Modelskibe

Søndag 27. maj kommer der igen masser af modelskibe i bådesøen. Dansk Modelbyggerlaug står for årets arrangement.
Mellem kl. 12 - 17 kan du se mange flotte modelskibe i den afspærrede del af legeparkens store bådesø. Modelbyggerne har også taget deres værksted med, så du kan se, hvordan skibene bliver bygget. Modelbyggerne er også selv til stede til en hyggesnak.
- Vi forventer at have mellem 30 og 40 skibe i søen, så vi håber, at rigtig mange gæster vil lægge vejen forbi og nyde synet, siger legeparkens souschef Kim Ekstrøm.

Publiceret 01 May 2012 14:00