Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller spiller hovedrollerne i

Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller spiller hovedrollerne i "Over kanten", som du kan vinde billetter til. Foto: Framegrab

Vind billetter til thrilleren Over kanten

To gange fire billetter til filmen er på højkant

Af
Af Jacob Hille

Hel er underverdenens dronning, som Thor kæmper med i filmen "Legenden fra Valhalla".
Det gættede mange af Budstikken Koldings læsere. Blandt dem Villads Nørgaard Scherff og Judith Jørgensen fra Kolding, der hver har vundet fire billetter til filmen.
I denne uge har vi en konkurrence om billetter til thrilleren "Over kanten", der har premiere torsdag i denne uge. Christiane Schaumburg-Müller, Jonatan Spang og Alexandre Willaume spiller hovedrollerne.
Jonatan Spang og Christiane Schaumburg-Müller spiller det forelskede par David og Freja. Kort efter de har fået nøglerne til deres drømmehus på Møn, brydes idyllen af et uforklarligt selvmord. David mistænker håndværkeren Roar, der har forbindelse til den mand, som faldt ud over klinten. David mener også, at Roar lægger an på Freja. David forsøger at trænge til bunds i sagen, men jo tættere han kommer på sandheden, desto længere væk kommer han fra Freja. "Over Kanten" er instrueret af Laurits Munch-Petersen.
Du kan vinde fire billetter til filmen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvor ligger Freja og Davids drømmehus?

A: På Fur B: På Fanø C: På Møn

Indsend det rigtige svar sammen med navn, adresse og telefonnummer til red-kol@lokalavisen.dk. Svaret skal være avisen i hænde senest torsdag den 3. maj. Vinderne bliver kontaktet direkte.

Publiceret 01 May 2012 12:00