Glad for eksotisk mad?

Nu kan du smage spændende eksotisk mad og møde mennesker fra alle verdenshjørner.
Det sker i børneudlånet på Hovedbiblioteket torsdag den 10. maj fra klokken 16.30-20.00. Det er nu fjerde gang, der bliver afholdt Expat Dinner her i Esbjerg, og denne gang er der fokus på Expats med familier og derfor afholdes arrangementet i Børnebiblioteket til glæde for børn og voksne.
- Vi vil gerne opfordre danske familier til at komme en sådan aften. Desværre oplever mange Expats, at det er svært at komme i kontakt med danskerne - og danskerne er jo i virkeligheden ofte nysgerrige, men holder sig tilbage for ikke at trænge sig på, fortæller Lenette Anstensrud, der står for eventen og har været med fra begyndelsen.
- At bygge venskaber og ikke mindst netværk med danskere er en af de bedste - og nemmeste - måder at få Expats til at føle sig tættere knyttet til Danmark. Det vil dermed også give dem lyst til at blive lidt længere i landet, og det fortjener de, fortsætter Lenette Anstensrud, der tilføjer, at det eneste man skal gøre, er, at medbringe en (national) ret og drikkelse til den fælles buffet.
Tilmelding kan ske på www.expatdinners.dk

Publiceret 06 May 2012 09:30