Sportsefterskolen Sommersted har modtaget KFUM Idrætsforbunds Initiativpris.

Sportsefterskolen Sommersted har modtaget KFUM Idrætsforbunds Initiativpris.

Initiativpris til sportsefterskole

Sportsefterskolen Sommersted har fået årets Initiativpris fra KFUM Idrætsforbund

Af
Dorthe Andresen

Ledelsen for Sportsefterskolen Sommersted deltog lørdag, den 28. april i KFUM Idrætsforbunds repræsentantskabsmøde for at modtage dette års Initiativpris.
Prisen blev givet for efterskolens arbejde med at ændre profil til sportsefterskole, og for dermed at have skabt mere fokus på idræt og sport. Desuden blev det fremhævet, at det er blevet gjort meget ambitiøst og uden at gå på kompromis med skolens værdier og kristne ståsted.
Ved samme lejlighed fik blandt andet håndboldlandsholdets målmand Niklas Landin overrakt prisen som årets sportsnavn af forbundet.
- Ledelsen for Sportsefterskolen vil gerne takke forbundet for den store anerkendelse, som prisen er udtryk for, siger Tonny Dall Sørensen, der er udviklingschef på Sportsefterskolen Sommersted.
Med prisen fulgte også et kontantbeløb på 4000 kroner. Beløbet har ledelsen valgt at bruge på en overraskelse til eleverne fra efterskolens nuværende elevhold, der har ydet en kæmpe indsats i forbindelse med profilændringen. Det gælder både til Efterskolernes dag, fremvisninger af efterskolen, billeder til pr-materiale og meget andet.

Publiceret 06 May 2012 08:00