Countrystjernen Wenche giver koncert på Køge Torv sammen med sit band.

Countrystjernen Wenche giver koncert på Køge Torv sammen med sit band.

Populære Wenche finder tid i kalenderen til Køge

Danmarks ukronede countrydronning optræder på Torvet i Køge søndag den 6. maj.

KØGE: Trods et travlt koncertprogram har countrystjernen Wenche Hartmann fundet tid i kalenderen til at give koncert på Køge Torv på søndag den 6. maj. Foruden de hjemlige job er kalenderen blandt andet booket med festivaller i Sverige og på Færøerne.
Vi har flere dygtige countrysangere i Danmark, men i de seneste år har nordjyske Wenche Hartmann indtaget tronen som Danmarks ukronede countrydronning. På blot syv år har hun udgivet seks succesrige albums og overbevist countryfans og alle, der holder af moderne pop-country om, at vi her har med en fantastisk stemme og en charmerende performer at gøre.
Wenche kan i dag også skrive komponist og sangskriver på sit visitkort. Det understreger hun på bedste vis på hendes nyeste album ?Songwriter?, hvor langt hovedparten af sangene er skrevet af Wenche selv i samarbejde med produceren og musikeren Knud Erik Smidt.
Wenche & The Hartmanns kommer til Køge direkte fra Døllefjelde Musse Marked og skal efter Køge Torv videre til festivaller i både Sverige og på Færøerne og tillige en tur forbi Dyrehavsbakken.
Der venter en stor oplevelse, når Wenche og bandet går på scenen på Køge Torv på søndag. De velspillende The Hartmanns består af fire gennemrutinerede musikere med Knud Erik Smidt i spidsen. Han spiller keyboard, akustisk guitar og harmonika og er tillige producer.
I bandet indgår desuden Ole Skovhøj på elguitar, Morten Maltesen på elbas, kontrabas, steelguitar, mundharpe og dobro samt Anton Kirkeby på trommer.
I Køge Handelsstandsforening er aktivitetschefen Søren Staf Hansen stolt over at kunne præsentere det populære navn med den internationale klang.
- Det er et scoop, at vi har fået denne mulighed, og jeg er sikker på, at størstedelen af de mange, der denne søndag er på shopping og hyggetur i Køge vil begejstres over Wenche og bandet, siger Søren Staf Hansen og tilføjer, at der med maj og det spirende forår kombineret med glad musik og en hyggelig tur i Danmarks Bedste Handelsby er lagt op til en rigtig dejlig forårssøndag i Køge.

Publiceret 06 May 2012 06:30