Kom til åbent hus hos Braunstein på Køge Havn lørdag den 2. juni mellem klokken 10 og 13.

Kom til åbent hus hos Braunstein på Køge Havn lørdag den 2. juni mellem klokken 10 og 13.

Åbent hus hos Braunstein

Bryghuset Braunstein inviterer inden for til åbent hus med grillpølser og smagsprøver lørdag.

Af
Martin Rasmussen

KØGE: I denne weekend er det blevet tid til det månedlige åbent hus-arrangement hos Bryghuset Braunstein på Køge Havn. Det er altid en velbesøgt begivenhed, men mon ikke der kommer endnu flere gæster denne gang, når det falder sammen med de mange aktiviteter på havnen i forbindelse med Tøserunden...
Der er åbent hus lørdag klokken 10-13, hvor der både er grillpølser og smagsprøver på øl på menuen.
I den forbindelse kan man sikkert også høre mere om Braunsteins seneste projekt: Den klassiske Køgedram. Braunstein har nemlig dykket dybt i Køges historie og fundet recepten frem på den klassisk Køge-dram.
Braunstein Akvavit og krydderblandingen til drammen kan købes samlet eller hver for sig. Når man lader krydderierne arbejde i flasken i tre til fem dage afgiver de smag og kulør og genskaber Køge-drammen.
Anis, lakridsrod, ingefær, angelikarod, kanel, kardemomme og skal fra citrusfrugter er i al sin enkelhed - og et særligt blandingsforhold – hemmelighed bag Køge-drammen. Denne lokale kryddersnaps med rødder i Køges Snapselaug fra 60'erne genopstår nu.
Brødrene Michael og Claus Poulsens farfar var medstifter og trofast medlem af Køge Snapselaug, og der er personlige minder forbundet med at genoplive Køge-drammen.
- Som drenge var vi ude sammen med farfar og samle slåen, porse og andre krydderier til snapsen. Vi havde selvfølgelig ikke den store ide om, hvad det skulle bruges, men det var nogle stjernestunder, fortæller Michael Braunstein.

Publiceret 01 June 2012 14:15