Ejendomsmæglerne Dorthe og Per Enemark. (Foto: JCJ).

Ejendomsmæglerne Dorthe og Per Enemark. (Foto: JCJ).

Enemark går solo

Ejendomsmæglerne Dorthe og Per Enemark har drevet selvstændig ejendomsmæglervirksomhed i Køge i mange år og senest som en del af Realmæglerne. Pr. 1.juni udskiftes facadeskiltet dog med navnet Enemark Bolig.

Af
Martin van Dijk

BOLIGNYT: Dorthe og Per Enemark har begge været i ejendomsmæglerbranchen i over 25 år, og de sidste mange år har de drevet mæglervirksomhed på Søndre Allé 1 i Køge. Det fortsætter de med, men nu bliver det under nyt navn.
- Vi har længe haft et ønske om at prøve noget nyt og helst i privat regi. Vi har mange ideer til, hvordan vi gerne vil drive vores virksomhed, men vi har igennem årene måtte tage hensyn til kædens strategier, men nu tager vi skridtet fuldt ud og etablerer os som en selvstændig ejendomsmæglerbutik, men vi er naturligvis stadig medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, siger Per Enemark.
Bolighandel er en meget personlig og privat sag, og rådgivning inden for handel med fast ejendom bygger på tillid mellem parterne og de implicerede rådgivere, og det er man meget bevidste om hos Ene mark Bolig.
- Det er ikke blevet nemmere med tiden at handle med ejendomme, og der stilles konstant større krav til os ejendomsmæglere. Det blev senest bekræftet den 1. maj ved en række ændringer til loven om Huseftersyn, El-tjek og ejerskifteforsikringer. Det er derfor vores opfattelse, at der skal bruges flere ressourcer på information og rådgivning overfor kunderne. Det er jo dem, det hele handler om, siger Per Enemark, som også afslører, at Enemark Bolig introducerer et nyt produkt
- Vi vil også prøve kræfter med et nyt produkt, nemlig køberrådgivning, idet vi tror, at der er mange købere, der ikke er klar over, hvor mange faldgruber, der kan være i dette marked. Dorthe og jeg har derfor i foråret uddannet os til køberrådgivere via Dansk Ejendomsmæglerforening, siger han.

Publiceret 01 June 2012 16:15