Har du hørt at...

... Inger og Gordon Askholm Poulsen fra Esbjerg forleden kunne fejre krondiamantbryllup.

.... Mens Tove Nielsen og Egon Adelhardt Nielsen fra Ribe onsdag kunne fejre intet mindre end jernbryllup.

... Esbjerg Forsyning Holdings årsrapport for 2011 er revisor-godkendt og tegner billedet af en velkørende virksomhed.

... Danmarks største golfturnering for kvinder, Pink Cup, har slået dørene op til den tiende sæson, og Ribe Golf Klub er med for tiende gang.

... University College Syddanmark har oprettet en ny uddannelse i socialpædagogik, der henvender sig til ansatte, der arbejder med udsatte børn og voksne, udviklingshæmmede, i socialpsykiatrien eller inden for politiet og kriminalforsorgen.

... Butikselev hos Louis Nielsen i Ribe Anika Lundberg Olsen strøg helt til tops og scorede 12 til sin afsluttende fagprøve. Chefoptiker Finn Rasmussen er derfor godt fornøjet med, at hans dygtige elev bliver i butikken på Mellemdammen, når hun er færdiguddannet.

... To studerende fra Syddansk Musikkonservatorium har brugt en studiepause til at tage på en inspirationstur på den anden side af atlanten. Det er der kommet nye sange ud af, og de kan høres til frokostkoncert fredag den 1. Juni klokken 12.10 på musikkonservatoriet. Der er gratis entré.

... Som det første sted i verden tager Center for det Maritime Sundhedsvæsen på Fanø den medicinske simulations teknologi i anvendelse i forbindelse med uddannelsen af sømænd til sygdomsbehandlere.

... Mette Line Sørensen fra Matas i Bramming sætter fra d. 2 juni - 9. juni fokus på Beauté Pacifique i forbindelse med sin fagprøve. Hele ugen vil der være spændende aktiviteter, og blandt andet kan man blive klogere på sin hud ved at få lavet en scanning, som vil vise tilstanden af sin hud med aldersforandringer og solskader (50 kr.).

... Det snart er stop for de afdragsfrie lån – som vi kender dem i dag. BankNordik opfordrer derfor alle til at få efterset deres realkreditlån og få undersøgt muligheden for at forlænge deres afdragsfrie periode.

Publiceret 01 June 2012 09:00