Mikkel Kessler er i Nørregade klokken 12.30-13.30 og på havnen klokken 14.00-14.30.

Mikkel Kessler er i Nørregade klokken 12.30-13.30 og på havnen klokken 14.00-14.30.

Mikkel Kessler "tjatter" med de unge

- går i ringen ved "KØS" i Nørregade klokken 12.30 og en time frem, samt skriver autografer på Havnen klokken 14.00-14.30.

Af
Af Jørgen Petersen

BOKSNING: Det hedder "3 dage med knald på i Køge", men det kunne lige så godt have heddet med "slag i", for lørdag middag kommer ingen ringere end Mikkel Kessler til byen.
Mikkel Kessler er sponsoreret af Bogart og Wagner i Nørregade i fællesskab med Spar Nord, og hans besøg i Køge er en af de få optrædender, han påtager sig udenfor ringen.
Efter den suveræne KO-sejr over amerikaneren Allan Green i Parken, er Mikkel Kessler klar til at se på nye udfordringer sammen med sin tyske promotor Team Sauerland, og han har i den sidste uges tid da også set på mulige modstandere.
Normalt tager han også på en lille ferie efter sine kampe, men inden det sker, slår verdensmesteren lige ert slag forbi Køge, hvor han går i ringen, opsat ved KØS i Nørregade.
Det er den nystartede bokseklub BOKS 12 med formand og træner Børge Løwe i spidsen, der har gjort ringen klar, og i en times tid inden Mikkel Kessler går i ringen, viser nogle af de unge boksere fra BOKS 12 lidt af deres kunnen.
Mikkel Kessler har lovet både at skrive autografer og "tjatte" lidt med de unge.

På Spar Nords stand

Mikkel Kessler er en populær skikkelse hos stort set alle. Han er sportsmanden, som alle vil se op til. Han er en værdig repræsentant for boksesporten, og så er han som menneske en behagelig fyr, der lever et sundt liv.
Det er begge køn, der ser op til Mikkel Kessler, men mon ikke der er nogle "tøser", der tramper lidt ekstra hårdt i pedalerne for at nå hjem i målområdet på havnen i Køge, hvor hovedsponsoren for Tøserunden, Spar Nord, har en stand.
Spar Nord er som sædvanlig med på de aktiviteter, der gør en forskel, og derfor er pengeinstituttet også medsponsor på Mikkel Kessler, som besøger Spar Nords stand på havnen klokken 14.00-14.30, hvor han skriver autografer.

null

Publiceret 01 June 2012 15:15